fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV

Vi firar in det nya året med ny webbplats

Nytt år och nya möjligheter. Nyårsafton upplevs av många som en viktig brytpunkt – det gångna året läggs på hyllan och vi blickar med pirrig förtjusning mot ett nytt liv på andra sidan tolvslaget.

Lyxig middag? Smakfyrverkerier i form av cocktails? Spelkväll med familjen? Ja, alla har vi våra olika sätt att fira in det nya året. Här på Webbson är vi spända och glada för att kunna presentera en från grunden helt ny hemsida!

Målet har hela tiden varit att lyfta fram vår verksamhet på ett sätt som gör det enkelt att navigera sig fram och få en överblick av våra tjänster, vi har helt enkelt tagit ännu ett steg i vår process med att förbättra vår kommunikation med dig som besöker oss.

Helt ny teknisk plattform

Vi har lagt ner flera hundra timmar på att ta fram en helt ny modern teknisk plattform med den allra senaste teknologin. Effekten är ett toppbetyg hos Google vilket i sin tur leder till att hemsidan hamnar högre upp i träfflistorna. Självklart bygger vi våra kunders hemsida i samma plattform så att deras webbplatser också får bästa möjliga förutsättningar för att synas högt upp på Google. Vi ❤️ våra kunder på riktigt!

Google Page Speed är en tjänst från Google som betygsätter din webbplats efter många parametrar som kanske inte syns för besökaren, men är väsentlig om webbplatsen ska synas i träfflistorna hos sökmotorerna.

Vi hoppas att du som besöker hemsidan gillar den nya designen lika mycket som vi gör, och att du med enkelhet ska hitta det du letar efter.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)