fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Serviceavtal
Tilläggstjänst

Serviceavtal

Slipp krånglet och vet att du är i goda händer

Genom att erbjuda ett bekymmersfritt ägande av hemsidan skapar vi långvariga kundrelationer. Vi har tänkt på allt så att ni kan tänka på annat.

Reducerad minuttaxa

Som att ha en egen webb­administratör till en bråkdel av kostnaden

Som avtalskund kan ni dra nytta av en reducerad taxa med extra bra villkor.  Istället för 1800 SEK per påbörjad timme betalar ni endast 200 SEK per 10 minuter för vidare arbete på hemsidan.

Vi står alltid redo att ta emot era önskemål och vi ser till att de prioriteras. När arbetet är slutfört följer vi upp för att säkerställa att allt blev som ni hade tänkt. Det här upplägget gör oss unika på marknaden och gör att ni slipper dra er från att kontakta oss även för den minsta arbetet ni vill få gjort.

Licenser för all mjukvara

I Serviceavtalet ingår vår specialanpassade version av WordPress samt licens för kommersiella plugins som erbjuder utökad funktionalitet.

Grundkurs i redigerings­verktyget

För att ni ska komma igång snabbt utbildar vi dig som kund i WordPress. Grundkursen är ca 1 timme lång och sker per telefon med vårt fjärrstyrningsprogram.

Fri och prioriterad support

Med Serviceavtalet kan ni ringa eller mejla oss kostnadsfritt. Ni slipper telefonköer och bemöts av en telefonist som är insatt i er verksamhet och som gör det där lilla extra för att ni ska få den hjälp ni behöver.

Backuper varje timme

För högsta möjliga trygghet gör vi backuper en gång i timmen som sparas i 7 dagar och dagliga backuper som sparas i 30 dagar. Om olyckan skulle vara framme kan vi enkelt göra en återställning.

Uppdatering av systemet

Genom att hela tiden hålla WordPress och alla dess plugins uppdaterade ser vi till att ni alltid har de senaste funktionerna och täpper till eventuella säkerhetshål.

Heltäckande garanti

Den heltäckande garantin täcker tekniska fel och intrång (hackerattacker). Här ingår också fri återställning från våra backuper som vi tar löpande.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)