Serviceavtal

Vårt helhetstänk för att erbjuda ett bekymmersfritt ägande och vår strävan om långvariga kundrelationer.
Vi vill ta bort bördan från allt krångel som kan förknippas med webben från er så att ni kan ägna mer tid åt det ni är bäst på. Vi vill också eliminera risken att ni hamnar mellan stolarna som brukar vara resultatet av för många kockar.

I Serviceavtalet ingår

Grundkurs i redigeringsverktyget

För att ni ska komma igång snabbt utbildar vi utvalda personer på ert företag. Grundkursen är ca 1 timme lång och sker per telefon med vårt fjärrstyrningsprogram.

Egna backuper

Utöver den automatiska backupen som våra servrar tar dagligen gör vi egna backuper till en geografiskt avskild plats. Hela hemsidan och databasen komprimeras till en enda fil så att vi enkelt kan göra återställningar om olyckan skulle vara framme.

Heltäckande garanti

Vi tar ett helhetsansvar över er hemsida och ser till att den alltid är i drift. Den heltäckande garantin täcker tekniska fel, intrång (hackerattacker) och t.o.m. självförvållade fel. Här ingår också fri återställning från våra backuper som vi tar löpande.

Fri support

När det blir dags att börja arbeta på hemsidan på egen hand så kommer alla frågorna som man inte kom på under grundkursen. Med Serviceavtalet kan ni ringa eller mejla oss kostnadsfritt. Ni slipper telefonköer och bemöts av en telefonist som är insatt i er verksamhet och gör det där lilla extra för att ni ska få den hjälp ni behöver.

Uppdatering av systemet

Genom att hela tiden hålla redigeringsverktyget och alla dess plugins uppdaterade ser vi till att ni alltid har de senaste funktionerna och täpper till eventuella säkerhetshål.

Reducerad minuttaxa

Vill ni inte göra ändringar och arbeta på hemsidan själva? Eller önskar ni kanske göra mer omfattande eller avancerade förändringar? Läs mer om vår reducerade minuttaxa.

Läs mer

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Ring eller mejla oss!

Följ oss

På vår Facebooksida lägger vi ut intressanta artiklar, referenser och annan info.

Postadress

Aktergatan 10
603 85 Norrköping
Copyright © 2007-2017 Webbson