Serviceavtal

Vårt helhetstänk för att erbjuda ett bekymmersfritt ägande och vår strävan om långvariga kundrelationer.
Vi vill ta bort bördan från allt krångel som kan förknippas med webben från er så att ni kan ägna mer tid åt det ni är bäst på. Vi vill också eliminera risken att ni hamnar mellan stolarna som brukar vara resultatet av för många kockar.

I Serviceavtalet ingår

Licenser för all mjukvara

I Serviceavtalet ingår vår specialanpassade version av WordPress samt licens för bl a webbplatsbyggaren och andra kommersiella plugins som erbjuder utökad funktionalitet.

Grundkurs i redigeringsverktyget

För att ni ska komma igång snabbt utbildar vi utvalda personer på ert företag. Grundkursen är ca 1 timme lång och sker per telefon med vårt fjärrstyrningsprogram.

Fri support

När det blir dags att börja arbeta på hemsidan på egen hand så kommer alla frågorna som man inte kom på under grundkursen. Med Serviceavtalet kan ni ringa eller mejla oss kostnadsfritt. Ni slipper telefonköer och bemöts av en telefonist som är insatt i er verksamhet och gör det där lilla extra för att ni ska få den hjälp ni behöver.

Dagliga backuper

För högsta möjliga trygghet gör vi dagliga backuper som sparas i 90 dagar. Hela hemsidan och databasen komprimeras till en enda fil så att vi enkelt kan göra återställningar om olyckan skulle vara framme.

Uppdatering av systemet

Genom att hela tiden hålla redigeringsverktyget och alla dess plugins uppdaterade ser vi till att ni alltid har de senaste funktionerna och täpper till eventuella säkerhetshål.

Heltäckande garanti

Vi tar ett helhetsansvar över er hemsida och ser till att den alltid är i drift. Den heltäckande garantin täcker tekniska fel, intrång (hackerattacker) och t.o.m. självförvållade fel. Här ingår också fri återställning från våra backuper som vi tar löpande.

Reducerad minuttaxa

Vill ni inte göra ändringar och arbeta på hemsidan själva? Eller önskar ni kanske göra mer omfattande eller avancerade förändringar? Läs mer om vår reducerade minuttaxa.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2019 Webbson AB