Serviceavtal

Vårt helhetstänk för att erbjuda ett bekymmersfritt ägande och vår strävan om långvariga kundrelationer.
Vi vill ta bort bördan från allt krångel som kan förknippas med webben från er så att ni kan ägna mer tid åt det ni är bäst på. Vi vill också eliminera risken att ni hamnar mellan stolarna som brukar vara resultatet av för många kockar.

I Serviceavtalet ingår

Licenser för all mjukvara

I Serviceavtalet ingår vår specialanpassade version av WordPress samt licens för bl a Live Editor och andra kommersiella plugins som erbjuder utökad funktionalitet.

Grundkurs i redigeringsverktyget

För att ni ska komma igång snabbt utbildar vi dig som kund i Live Editor. Grundkursen är ca 1 timme lång och sker per telefon med vårt fjärrstyrningsprogram.

Fri support

Med Serviceavtalet kan ni ringa eller mejla oss kostnadsfritt. Ni slipper telefonköer och bemöts av en telefonist som är insatt i er verksamhet och gör det där lilla extra för att ni ska få den hjälp ni behöver.

Backuper varje timme

För högsta möjliga trygghet gör vi backuper en gång i timmen som sparas i 7 dagar och dagliga backuper som sparas i 30 dagar. Om olyckan skulle vara framme kan vi enkelt göra en återställning.

Uppdatering av systemet

Genom att hela tiden hålla redigeringsverktyget och alla dess plugins uppdaterade ser vi till att ni alltid har de senaste funktionerna och täpper till eventuella säkerhetshål.

Heltäckande garanti

Den heltäckande garantin täcker tekniska fel, intrång (hackerattacker) och även självförvållade fel. Här ingår också fri återställning från våra backuper som vi tar löpande.

Reducerad minuttaxa

Vill ni inte göra ändringar och arbeta på hemsidan själva? Eller önskar ni kanske göra mer omfattande eller avancerade förändringar? Läs mer om vår reducerade minuttaxa.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2020 Webbson AB