fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Digital Marknadsföring
Digital Marknadsföring

Nå ut till din målgrupp

Vad vore en hemsida eller en e-handel utan besökare som potentiellt konverterar till kunder? Digital marknadsföring är idag det främsta, snabbaste och mest effektiva sättet att nå ut till sin målgupp. Oavsett om du säljer fysiska produkter, kurser eller mat, och oavsett om du vänder dig till konsumenter eller företag är en digital marknadsstrategi helt avgörande.

Vår digitala marknadsföringstjänst är resultatorienterad och det kommer bli tydligt för er vilket mervärde jobbet som vi utför ger. Genom konverteringsspårning kommer ni också kunna se varifrån trafiken kommer och vilka besökare som konverterar till leads eller utför köp. Vi skräddarsyr tjänsten efter era behov och målsättningar och ser till att nå ut till er målgrupp just där de finns.

Låt dig inspireras av våra kunder

Mer inspiration

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)
Plattformar

Finns där dina kunder spenderar sin tid

Google Ads

Google är sökmotorn som används av 90% av svenska folket. Det är ofta det första stället man vänder sig till när man söker efter produkter och tjänster. Personer som söker på Google är därför varma kunder som är beredda att slå till om de hittar det de söker efter.

På Google Ads betalar du endast när någon faktiskt klickar på din annons. Du kan alltså vara säker på att du alltid får valuta för pengarna. Tricket är dock att synas till rätt målgrupp så att inte fel personer klickar på annonsen och förbrukar din annonseringsbudget i onödan.

YouTube

Youtube är den överlägset största videotjänsten på internet. Med sina 1.8 miljarder användare är det ett perfekt alternativ till TV-reklam. Här kan man nå potentiella kunder dels genom videoreklam före en videovisning eller genom att annonsera med bild och text.

Användare på YouTube kan tillbringa flera timmar på plattformen varje dag och är ofta öppna för att upptäcka nytt innehåll. Har ni själva en kanal som ni vill expandera så finns inget bättre sätt än att annonsera här.

Vårt helhetstänk

En väloljad mediastrategi

Digital Marknadsföring leder kunder in till er webbplats. Men vad möts de av när de väl kommer dit? Vi är en one-stop-shop för att ombesörja alla era behov när det gäller er närvaro på nätet. Låt oss hjälpa er ta fram en väloljad mediastrategi som tar ert företag till nya höjder.

Webbplats

Hemsida som konverterar

Se till så att potentiella kunder hamnar på en representativ hemsida som är optimerad för konvertering och se hur leadsen ramlar in.

Tar reda på mer
Webbshop i WooCommerce för en lyckad e-handel

E-handel som säljer

Vi tror inte att "one size fits all". Vi har e-handelsplattformen som skräddarsys efter era önskemål. En riktig säljmaskin.

Tar reda på mer
Sökmotoroptimering

Sökmotor­optimering

Vi hjälper er att komma högre upp i sökmotorernas träfflistor och visar er hur man gör. Vi kallar det för transparent sökmotoroptimering.

Tar reda på mer