fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Webbplats
Hemsida

Hemsida som du och dina kunder älskar

För många företag är hemsidan idag en viktig knytpunkt där man informerar om och marknadsför företagets produkter eller tjänster. Men en hemsida är mycket mer än så. Det är ert ansikte utåt och ett kikfönster in i ert företag. En hemsida sänder också många signaler som kan väga starkare än ord. Till exempel;

  • Är det ordning och reda hos er?
  • Ligger ni i framkant?
  • Värdesätter ni kvalitet?
  • Är ni enkla att få tag i?

Vi förstår allt detta och vi vet att det inte alltid är lätt att lyckas kryssa i alla rutor. Utmaningen ligger i att hemsidor är en kombination av flera discipliner och kräver därför en bred kunskap och erfarenhet inom både estetik, teknik och mänskligt beteende.

På Webbson producerar vi webbplatser från grunden i WordPress oavsett storleken på ert företag. Diskutera gärna ert nästa projekt med oss!

Låt dig inspireras av våra kunder

Mer inspiration

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)
Det här ingår alltid

Det självklara är inte alltid självklart för alla

Byggd från grunden för att passa er

Att skapa en hemsida från en färdig mall är begränsande och låser snabbt in kunden i ett hörn. Vi skräddarsyr er nya hemsida för att säkerställa att den blir precis som ni hade tänkt.

Responsiv design

Det är en självklarhet idag att hemsidor är anpassade för 3 olika skärmstorlekar. Vi går steget längre och anpassar hemsidan för 7 skärmstorlekar för att säkerställa att er hemsida ser så bra ut som möjligt oavsett vilken enhet man surfar på.

Blixtsnabba laddningstider

Eftersom vi producerar allt från grunden har vi full kontroll på all kod och varje liten del av hemsidan. Vi är fanatiska när det gäller prestanda och snabba laddningstider. Prova själv genom att klicka dig runt på vår egen hemsida så förstår du skillnaden.

Enkel redigering med Client Mode

WordPress är ett marknadsledande webbprogram. Tillsammans med vår integration av Client Mode som tillåter er att göra ändringar och se resultatet direkt på hemsidan har ni en oslagbar kombo.

Byggd enligt rådande SEO-standard

En hemsida ska inte bara tilltala mänskliga besökare. Den ska också vara byggd på ett sådant sätt så att sökmotorer enkelt ska kunna förstå och indexera innehållet. Med oss kan du vara säker på att er hemsida är byggd enligt rådande SEO-standard.

WordPress som plattform

Er nya hemsida kommer skapas med plattformen WordPress som bygger på öppen källkod och används av nästan 30% av alla hemsidor i världen. När ni väljer WordPress kan ni veta att ni aldrig låser in er eller gör er beorende av en enskild leverantör.

Tilläggstjänster

Vårt helhetstänk

Genom att erbjuda ett bekymmersfritt ägande av hemsidan skapar vi långvariga kundrelationer. Vi har tänkt på allt så att ni kan tänka på annat.

Serviceavtal

Serviceavtal

Ett avtal utöver det vanliga som vi finslipat på i över 15 år. Här ingår allt ni behöver för ett bekymmersfritt ägande av hemsidan.

Tar reda på mer
Sökmotoroptimering

Sökmotor­optimering

Vi hjälper er att komma högre upp i sökmotorernas träfflistor och visar er hur man gör. Vi kallar det för transparent sökmotoroptimering.

Tar reda på mer
VIP-server

VIP-server

Er hemsida förtjänar det allra bästa. Placera den på vår VIP-server, en säker miljö med lyxprestanda bara för våra egna kunder.

Tar reda på mer
Frågor & svar

Mätta nyfikenheten

Vad kostar en hemsida?
Det är jättesvårt att slänga ut en siffra eftersom det är så många faktorer som styr. Vi vill lära känna er och era behov för att kunna ge er den allra bästa lösningen. Men hör av dig till oss så lovar vi att ge en snabb offert.
Hur lång tid tar det?
Leveranstiden varierar beroende på projektets omfattning. Räkna med att det kan ta mellan 4-8 veckor från start till mål.
Kan jag redigera hemsidan själv?
Javisst! I samråd med er skapar vi gränssnitt i WordPress med fördefinierade fält så att ni enkelt kan ändra, lägga till och ta bort just det innehåll som ni önskar. Detta gör att ni inte behöver fokusera på att välja typsnitt, färger och layout, det gör vi åt er. Det enda ni behöver göra är att lägga till text och bild så ser vi till att det hamnar på rätt ställe och får rätt styling automatiskt. Perfekt om man tycker att det är viktigt att hålla en röd tråd genomgående på hemsidan.
Är hemsidan anpassad för mobiler?
Ja! Vi jobbar med något som kallas för responsiv webbdesign. Det innebär att layouten är elastisk och anpassar sig automatiskt efter skärmens storlek.
Ingår sökmotoroptimering?

Ordet "sökmotoroptimering" är väldigt brett. Ibland säger vissa att man får en sökmotoroptimering på köpet men menar kanske inte det ni tror. Så vad ingår hos oss?

Hos oss ingår en teknisk grundoptimering som innebär att vi bygger hemsidan utifrån rådande webbstandarder och best practice för att sökmotorer som Google enkelt ska kunna både hitta och indexera innehållet på er hemsida. Detta skapar rätt förutsättningar, men det ger ingen garanti för att ni kommer högst upp på Googles träfflistor. Om dessa positioner slåss extremt många företag och det krävs betydligt mer för att kunna vara med i matchen. Fråga oss så berättar vi mer!

Vi har ingen logotyp eller grafisk profil, kan ni ordna det?
Absolut! Hos oss ingår alltid grafisk design av hemsidan och vi ger mer än gärna förslag på hur er hemsida kan se ut utifrån era värderingar, målgrupp och känsla som ni vill uppnå. Vi har även duktiga grafiska formgivare som kan ta fram alltifrån logotyp, grafisk profil och en grafisk manual som alla på företaget kan följa.
Gör ni e-handel också?