fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Webbshop i WooCommerce för en lyckad e-handel
E-handel

Skräddarsydd webbshop i WooCommerce för en lyckad e-handel

Vi tror inte att "one size fits all". Ni hittade hit därför att er verksamhet är unik. Ni har en specifik målgrupp och era möjligheter och utmaningar liknar inte någon annans. Ni känner era kunder bäst och ni har fantastiska produkter eller tjänster som ni vill sälja.

Hos oss får ni en skräddarsydd webbshop byggd i en av världens största plattformar för e-handel, WooCommerce. Vi anpassar plattformen så att den passar er verksamhet som handen i handsken. Och det bästa av allt: Ni äger hela plattformen själva.

WooCommerce bygger på öppen källkod. Det innebär att ni aldrig riskerar att låsa in er. I takt med att ni växer och utvecklas växer webbshoppen med er.

Läs vidare och diskutera gärna ditt nästa projekt med oss!

Låt dig inspireras av våra kunder

Mer inspiration
Det här ingår alltid

Baspaketet innehåller det viktigaste för att komma igång

Skräddarsydd e-handel

Att skapa en e-handel från en färdig mall är begränsande och låser snabbt in kunden i ett hörn. Vi skräddarsyr er nya webbshop för att säkerställa att den blir precis som ni hade tänkt och uppfyller de krav ni har.

Hantera produkter och ordrar

Med WooCommerce kan du enkelt själv hantera dina produkter och kundordrar. Lägg till produkter, ändra priser, ladda upp bilder, kolla ordrar, gör återköp och mycket mer via ett enkelt gränssnitt direkt på webbplatsen.

Få tydliga rapporter och följ hur det går med försäljningen

WooCommerce erbjuder en mängd olika rapporter som hjälper dig att hålla kolla på försäljningen. Ta till exempel reda på vilka produkter som går bra och exponera dem bättre, eller bli notifierad på lagersaldona så att du alltid är steget före.

Responsiv design

E-handel via mobilen har gått om shopping via datorn. Idag förväntar sig kunden att det ska gå fort och enkelt att beställa och man gör det gärna med enheten man har med sig överallt. Vi ser till så att dina kunder får en förstklassig upplevelse oavsett vilken enhet man shoppar med. 

Blixtsnabba laddningstider för att hålla kunden engagerad

Statistik visar att när en webbplats upplevs seg så lämnar kunden. Eftersom vi producerar allt från grunden har vi full kontroll på all kod och kan därför nästan helt eliminera laddningstiderna. Prova själv genom att klicka dig runt på vår egen hemsida så förstår du skillnaden.

Byggd enligt rådande SEO-standard

Få dina produkter listad i de populäraste sökmotorerna. Det enda du behöver göra är att lägga upp dem i e-handeln. Med oss kan du vara säker på att er webbshop är byggd enligt rådande SEO-standard.

Och dessutom allt detta...

 • Produkthantering
 • Produktkategorier och produkttaggar
 • Orderhantering
 • Anpassad orderbekräftelse
 • Lagerhantering
 • Enkel fraktberäkning
 • Säker kortbetalning
 • Rabattkoder
 • Reapriser med schemaläggning
 • Utvalda erbjudanden
 • Varianter (exempelvis S, M, L )
 • Enkel produktfiltrering
 • Relaterade produkter för merförsäljning och uppförsäljning
 • Momsberäkning
 • Rapporter (Ordrar, kunder, lagersaldo, moms)
 • Integritetspolicy (GDPR), köpvillkor

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)
Tilläggstjänster

Vårt helhetstänk

Genom att erbjuda ett bekymmersfritt ägande av hemsidan skapar vi långvariga kundrelationer. Vi har tänkt på allt så att ni kan tänka på annat.

Serviceavtal

Serviceavtal

Ett avtal utöver det vanliga som vi finslipat på i över 15 år. Här ingår allt ni behöver för ett bekymmersfritt ägande av hemsidan.

Tar reda på mer
Sökmotoroptimering

Sökmotor­optimering

Vi hjälper er att komma högre upp i sökmotorernas träfflistor och visar er hur man gör. Vi kallar det för transparent sökmotoroptimering.

Tar reda på mer
VIP-server

VIP-server

Er hemsida förtjänar det allra bästa. Placera den på vår VIP-server, en säker miljö med lyxprestanda bara för våra egna kunder.

Tar reda på mer