fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV

Nyheter hösten 2019

Höstterminen har smugit igång för de flesta av oss. Just den här terminen känns väldigt spännande för oss då vi känner att vi börjat landa i två olika skiften som vi jobbat mot senaste året. Webbson har alltid varit det lilla företaget med det stora hjärtat där kvalitet, kundfokus och kompetens varit viktiga värdeord.

Det första skiftet gäller affärsbiten. Vid årskiftet gick vi från två till tre anställda. Under sommaren ombildade vi företaget till aktiebolag (inte en dag för tidigt) och så sent som för några veckor sedan anställde vi en ny webbutvecklare – Jonathan Andersen. Med honom som en del av vårt team utökar vi nu vår kompetens inom programmering i språken PHP och Javascript.

Detta ledde oss till det andra skiftet som vi utvecklat och slipat på de senaste två åren. Som en av relativt få webbyråer i Sverige kan vi erbjuda helt skräddarsydda webbplatser för företag. Vad betyder då detta, och har vi inte hört det där förut?

Det allra vanligaste sättet att bygga webbplatser på är utifrån en färdig temamall med ett begränsat antal anpassningsmöjligheter. Om du som kund då skulle efterfråga en anpassning som inte redan är inbyggd i temamallen så blir det genast lite jobbigt.

Istället bygger vi webbplatser från grunden helt efter kundens önskemål och har kontroll över varje liten detalj i processen. Detta betyder också snyggare kod och snabbare laddningstider eftersom vi endast implementerar den kod som faktiskt behövs och inte all kod som kommer med temamallen.

För att snabba upp produktionsprocessen och arbeta kostnadseffektivt har vi tagit fram ett helt eget ramverk med element som vi ofta använder. Det här är något som vi är väldigt stolta över.

Så, har ni ett projekt i tankarna så skulle vi mer än gärna vilja diskutera det med er och berätta hur vi kan hjälpa er nå bättre resultat och konvertera besökare till kunder.

Prishöjning på vår reducerade minuttaxa

Som avtalskund har du alltid kunnat dra nytta av vår reducerade minuttaxa där du betalar 100 SEK per 10 minuter istället för 980 SEK per påbörjad timme. I och med utvecklingen som jag skrev om ovan gör vi nu den första prishöjningen sedan vi startade 2007.

Ordinarie timtaxa höjs till 1200 SEK och reducerad minuttaxa höjs till 150 SEK per 10 minuter. Alla andra priser såsom Serviceavtal, webbhotell och andra poster på befintliga avtalsfakturor förblir desamma.

Allt detta sammantaget gör att jag och vårt team ser fram emot en mycket spännande höst tillsammans med dig.

/ Hemen Derki, VD på Webbson AB

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)