fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Föreläsning om Sökmotoroptimering hos NyföretagarCentrum Norrköping

Föreläsning om Sökmotoroptimering hos NyföretagarCentrum Norrköping

Vår samarbetspartner NyföretagarCentrum i Norrköping bjöd in oss att föreläsa hos dem på Coffice och vi kände ganska snabbt att vi ville prata om sökmotoroptimering.

Google och andra sökmotorer öppnar upp helt nya möjligheter för företag att synas och nå ut till köpvilliga kunder. Men hur funkar egentligen sökmotorerna och hur bestäms vem som får synas högst eller inte synas alls? Detta är ett område där kunskapen inte är speciellt stor bland gemene man och där många möjligheter missas.

Vi kallade föreläsningen för “Sökmotoroptimering för alla” och fokuserade på vad småföretagare kan göra för att konkurrera med storföretagen. Och tror det eller ej, men det finns mycket man kan göra helt själv och oftast helt gratis. Med rätt förståelse på vad sökmotorer egentligen är, varför de finns och hur de funkar kan vem som helst få topplaceringar i träfflistorna och nå köpvilliga kunder.

Vi fick veta efteråt att föreläsningen slog besöksrekord när NyföretagarCentrum gjort liknande tillställningar. Det är förstås väldigt glädjande att höra och givande att få vara med och hjälpa duktiga entreprenörer att lyckas bättre med sin närvaro på nätet.

Stort tack till NyföretagarCentrum i Norrköping för inbjudan och till alla som var med och lyssnade.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)