fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV

En kreativ webbyrå för dig i Linköping

Vi gör även e-handel, digital marknadsföring och copywrite. Här är några av våra över 200 kunder runt om i Sverige som vi fått glädjen att samarbeta med genom åren.
Kundcase

Vi ❤️ våra kunder

Detta är några av våra många kunder som vi har haft glädjen att samarbeta med genom åren. Ser du något som tilltalar dig? Kontakta oss så berättar vi mer.

Arlanda Halkbana

Mälaren hästklinik

Interspectral

Irena
Irena
Projektledare

Vi skapar långvarig tillväxt för företag i Linköping

Hos oss får du tillgång till den kompetens ni behöver samtidigt som vi erbjuder lättillgänglig service och transparent kommunikation. Vi värdesätter att bygga långvariga relationer och jobbar för att erbjuda en service i världsklass med personlig känsla.

I en alltmer global och digitaliserad värld spelar den geografiska platsen en allt mindre roll. Vi har kunder i Linköping och runt om i hela landet och är en erfaren webbyrå med 16 år i branschen och hundratals projekt i ryggen.

I alla våra projekt ingår projektledning för att se till att ro i hamn ert projekt och göra resan till en fröjd. Vårt kontor finns i centrala Norrköping dit du alltid är välkommen förbi för att säga hej och njuta av en kopp kaffe.

Om du tror att vi är rätt partner för er så klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så kommer jag att återkoppla till dig.

Ta första steget

Så här säger våra kunder ❤️

Finns du i Linköping? Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)
Tjänster

Webbproduktion, e-handel och digital marknadsföring

Hemsida i WordPress efter era önskemål

För oss som webbyrå är kundens behov och förutsättningar utgångspunkten när vi skapar hemsidor i WordPress. Det är därför vi alltid jobbar från en blank canvas och producerar er nya hemsida från grunden helt utifrån era krav och önskemål.

Ta reda på mer
Mobilanpassad
Optimerad kod
Enkel redigering
Webbplats

Webbshop i WooCommerce som säljer

Ni har Linköpings bästa produkter eller tjänster som ni vill sälja. Vi har e-handelsplattformen där funktion, användarupplevelse och design går hand i hand för att ge er bästa möjliga förutsättningar att göra detta på.

Ta reda på mer
Anpassad plattform
Säker betalning
Produkt- och orderhantering
Webbshop i WooCommerce för en lyckad e-handel

Digital marknadföring för en väloljad mediastrategi

Oavsett om du säljer fysiska produkter, kurser eller mat, och oavsett om du vänder dig till konsumenter i Linköping eller nationella företag, så är en digital marknadsstrategi helt avgörande. Vi skräddarsyr tjänsten efter era behov och målsättningar och ser till att nå ut till er målgrupp just där de finns.

Ta reda på mer
Google Ads
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Digital Marknadsföring
Tilläggstjänster

Vårt helhetstänk

Genom att erbjuda ett bekymmersfritt ägande av hemsidan skapar vi långvariga kundrelationer. Vi är webbyrån som har tänkt på allt, så att ni kan tänka på annat.

Serviceavtal

Serviceavtal

Ett avtal utöver det vanliga som vi finslipat på i över 15 år. Här ingår allt ni behöver för ett bekymmersfritt ägande av hemsidan.

Tar reda på mer
Sökmotoroptimering

Sökmotor­optimering

Vi hjälper er att komma högre upp i sökmotorernas träfflistor och visar er hur man gör. Vi kallar det för transparent sökmotoroptimering.

Tar reda på mer
VIP-server

VIP-server

Er hemsida förtjänar det allra bästa. Placera den på vår VIP-server, en säker miljö med lyxprestanda bara för våra egna kunder.

Tar reda på mer
Frågor & svar

Mätta nyfikenheten

Vad kostar en hemsida?
Det är jättesvårt att slänga ut en siffra eftersom det är så många faktorer som styr. Vi vill lära känna er och era behov för att kunna ge er den allra bästa lösningen. Men hör av dig till oss så lovar vi att ge en snabb offert.
Hur lång tid tar det?
Leveranstiden varierar beroende på projektets omfattning. Räkna med att det kan ta mellan 4-8 veckor från start till mål.
Kan jag redigera hemsidan själv?
Javisst! I samråd med er skapar vi gränssnitt i WordPress med fördefinierade fält så att ni enkelt kan ändra, lägga till och ta bort just det innehåll som ni önskar. Detta gör att ni inte behöver fokusera på att välja typsnitt, färger och layout, det gör vi åt er. Det enda ni behöver göra är att lägga till text och bild så ser vi till att det hamnar på rätt ställe och får rätt styling automatiskt. Perfekt om man tycker att det är viktigt att hålla en röd tråd genomgående på hemsidan.
Är hemsidan anpassad för mobiler?
Ja! Vi jobbar med något som kallas för responsiv webbdesign. Det innebär att layouten är elastisk och anpassar sig automatiskt efter skärmens storlek.
Ingår sökmotoroptimering?

Ordet "sökmotoroptimering" är väldigt brett. Ibland säger vissa att man får en sökmotoroptimering på köpet men menar kanske inte det ni tror. Så vad ingår hos oss?

Hos oss ingår en teknisk grundoptimering som innebär att vi bygger hemsidan utifrån rådande webbstandarder och best practice för att sökmotorer som Google enkelt ska kunna både hitta och indexera innehållet på er hemsida. Detta skapar rätt förutsättningar, men det ger ingen garanti för att ni kommer högst upp på Googles träfflistor. Om dessa positioner slåss extremt många företag och det krävs betydligt mer för att kunna vara med i matchen. Fråga oss så berättar vi mer!

Vi har ingen logotyp eller grafisk profil, kan ni ordna det?
Absolut! Hos oss ingår alltid grafisk design av hemsidan och vi ger mer än gärna förslag på hur er hemsida kan se ut utifrån era värderingar, målgrupp och känsla som ni vill uppnå. Vi har även duktiga grafiska formgivare som kan ta fram alltifrån logotyp, grafisk profil och en grafisk manual som alla på företaget kan följa.
Gör ni e-handel också?

En webbyrå för företag i Linköping, som är med från start till mål

Såhär går det till
1

Första kontakten

För oss är kundkontakten A och O. Därför är första steget alltid att vi bokar ett möte. Under mötet vill vi lyssna in vilka ni och era behov är och vi ger en kort presentation om oss och vad vi kan göra för ert företag. Därefter skickar vi en elektronisk offert med ett fast pris där alla detaljer specas ner.
2

Vägen till en färdig produkt

Vårt duktiga team tar sedan kontakt med er för ett planeringsmöte och arbetet med hemsidan påbörjas. Ni följer hela produktionsprocessen via vår portal och ni kan när som helst flika in med önskemål och förslag. Målet är att det blir som ni hade tänkt.
3

Lansering och genomgång

Innan lansering gör vi en sista kvalitetskontroll och säkerställer att vi fått med allt. För att kunna komma igång snabbt med att arbeta med hemsidan på egen hand får ni en utbildning, antingen per telefon med fjärrstyrning eller genom ett riktigt besök.
4

Så levde de lyckliga i alla sina dar...

Vårt jobb är inte färdigt när hemsidan är klar. Genom att erbjuda säker drift, support i världsklass och finnas där när ni behöver det hoppas vi på många lyckliga år tillsammans. ❤️