fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Skräddarsydd webbplats åt Cresnia
Kundcase

Cresnia

Vårt uppdrag

Cresnia kom till oss och efterfrågade en ny hemsida som kunde spegla den professionalism och höga kompetens som företaget tillhandahåller inom sitt område. Deras dåvarande site innehöll en del tekniska problem och saknade en tydlig Call to action samt möjlighet för att kunna spåra konverteringar och därmed mäta affärsnyttan.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element
Konverteringsspårning

Resultat

Webbson skapade en snygg och modern sida som byggde på företagets egna grafiska manual. Med högupplösta bilder, moderna designelement och en ren kod skapades en sida som både var snabb och tilltalande. Formspråket stämde väl överens med företagets tone of voice och en tydlig Call to Action implementerades genomgående över sidan som även möjliggjorde tydlig spårning av konvertering.

Besök webbplatsen
Kille som sitter i en stol och surfar på en skräddarsydd webbplats

Vi är Cresnia

Vi driver affärs-Sverige framåt genom att implementera kontorsstrategi som ett faktiskt affärsverktyg. Vår passion grundar sig i en stark övertygelse om att ett strategiskt planerat kontor har förmågan att höja värdet på en arbetsplats. Och varje strategiskt planerat kontor som adderas i vår portfolio betyder ökad framgång för affärs-Sverige — därför brinner vi för det vi gör.

Cresnia Marinblå
#003e52
Cresnia Sand
#f4e4ca
Cresnia Mörkblå
#00212d

Färger, rörelser och mystik

En tidlös, snygg och modern design som förmedlar trygghet, professionalitet och i sin enkelhet upplevs ödmjuk med fokus på att låta text och budskap tala starkast.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)
Skärmdump av en webbplats