fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Webbyrå Göteborg

Söker du en kreativ webbyrå i Göteborg?

Irena
Irena
Projektledare

Våra kunder finns i Göteborg och hela världen

I en alltmer global och digitaliserad värld spelar den geografiska platsen en allt mindre roll. Vi finns i Norrköping men har kunder i Göteborg och runtom i landet. Fortsätt läsa och överväg gärna att höra av dig innan du klickar dig vidare.

Vi är en erfaren webbyrå med 16 år och flera hundra projekt i ryggen. Hos oss hittar du den kompetens ni behöver. Projektledning ingår alltid för att se till att ro i hamn ert projekt och göra resan till en fröjd. För oss är det viktigt att bygga långvariga relationer och erbjuda en service i världsklass.

Om du tror att vi är rätt partner för er så klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så kommer jag att återkoppla till dig.

Ta första steget
Kundcase

Vi ❤️ våra kunder

Här är några av våra många kunder som vi fått glädjen att samarbeta med genom åren. Klicka dig gärna in på deras hemsida och se vad de har för sig.

Finns du i Göteborg? Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.

Tjänster

Webbproduktion, e-handel och digital marknadsföring

Hemsida i WordPress efter era önskemål

För oss som webbyrå är kundens behov och förutsättningar utgångspunkten när vi skapar hemsidor i WordPress. Det är därför vi alltid jobbar från en blank canvas och producerar er nya hemsida från grunden helt utifrån era krav och önskemål.

Ta reda på mer
Mobilanpassad
Optimerad kod
Enkel redigering
Hemsida i WordPress

Webbshop i WooCommerce som säljer

Ni har fantastiska produkter eller tjänster som ni vill sälja. Vi har e-handelsplattformen där funktion, användarupplevelse och design går hand i hand för att ge er bästa möjliga förutsättningar att göra detta på.

Ta reda på mer
Anpassad plattform
Säker betalning
Produkt- och orderhantering
Webbshop i WooCommerce för en lyckad e-handel

Digital marknadföring för en väloljad mediastrategi

Oavsett om du säljer fysiska produkter, kurser eller mat, och oavsett om du vänder dig till konsumenter eller företag är en digital marknadsstrategi helt avgörande. Vi skräddarsyr tjänsten efter era behov och målsättningar och ser till att nå ut till er målgrupp just där de finns.

Ta reda på mer
Google Ads
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Digital Marknadsföring
Tilläggstjänster

Vårt helhetstänk

Genom att erbjuda ett bekymmersfritt ägande av hemsidan skapar vi långvariga kundrelationer. Vi har tänkt på allt så att ni kan tänka på annat.

Serviceavtal

Serviceavtal

Ett avtal utöver det vanliga som vi finslipat på i över 15 år. Här ingår allt ni behöver för ett bekymmersfritt ägande av hemsidan.

Mer inspiration
Sökmotoroptimering

Sökmotor­optimering

Vi hjälper er att komma högre upp i sökmotorernas träfflistor och visar er hur man gör. Vi kallar det för transparent sökmotoroptimering.

Mer inspiration
VIP-server

VIP-server

Er hemsida förtjänar det allra bästa. Placera den på vår VIP-server, en säker miljö med lyxprestanda bara för våra egna kunder.

Mer inspiration

En webbyrå för företag i Göteborg som är med från start till mål

Såhär går det till
1

Första kontakten

För oss är kundkontakten A och O. Därför är första steget alltid att vi bokar ett möte. Under mötet vill vi lyssna in vilka ni och era behov är och vi ger en kort presentation om oss och vad vi kan göra för ert företag. Därefter skickar vi en elektronisk offert med ett fast pris där alla detaljer specas ner.
2

Vägen till en färdig produkt

Vårt duktiga team tar sedan kontakt med er för ett planeringsmöte och arbetet med hemsidan påbörjas. Ni följer hela produktionsprocessen via vår portal och ni kan när som helst flika in med önskemål och förslag. Målet är att det blir som ni hade tänkt.
3

Lansering och genomgång

Innan lansering gör vi en sista kvalitetskontroll och säkerställer att vi fått med allt. För att kunna komma igång snabbt med att arbeta med hemsidan på egen hand får ni en utbildning, antingen per telefon med fjärrstyrning eller genom ett riktigt besök.
4

Så levde de lyckliga i alla sina dar...

Vårt jobb är inte färdigt när hemsidan är klar. Genom att erbjuda säker drift, support i världsklass och finnas där när ni behöver det hoppas vi på många lyckliga år tillsammans. ❤️