fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Sibyllans

Vårt uppdrag

Sibyllans hörde av sig till oss för att deras välkända te- och kaffebutik i Stockholm behövde uppdatera sin digitala närvaro. De var i behov av en uppfräschning i det grafiska, men ville även skapa en bättre köpupplevelse för kunden vid beställning, informationssökande och vid frågor.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element
Animationer
Grafisk identitet
E-Commerce

Resultat

Den utvecklade hemsidan använder sig av avancerade tekniska lösningar för att uppfylla kundens krav. Webbplatsen inkluderar alltifrån ordersystem och betallösningar för att säkerställa en trygg handel, till inloggnings-system. Sibyllans hade även ett önskemål om att vidareutveckla sitt tidigare manuella stämpelkort, vilket byggdes vidare till ett automatiserat poängsystem för att ge kunderna möjlighet att spara ihop till gratisprodukter, samtidigt som vi förenklade hanteringen av bonussystemet.

Projektet resulterade i en fräsch och ny hemsida för Sibyllans, som ökade användbarheten för deras kunder. Med en ny design kan butiken bättre konkurrera på marknaden, samtidigt som sin historia har bevarats. Hemsidan är även flexibel och redigerbar för att enkelt och snabbt uppdatera innehållet för att hålla hemsidan relevant under högtider och erbjudanden.

Besök webbplatsen

Om Sibyllans

Sibyllans grundades 1916 av en kaffeentusiast vid namn Hilmer Hansson. Nordiska Kaffebolaget, som företaget då hette, låg på Skeppargatan men flyttade redan 1918 in i nuvarande lokaler på Sibyllegatan vid Östermalmstorg i Stockholm. I stort sett all butiksinredning är intakt sedan dess.

Hilmer, som drev butiken tillsammans med sina två bröder Sixten och Wilhelm, fokuserade på att rosta och sälja kaffe fram till andra världskriget när kafferansonering började råda i Sverige. Då började Sibyllans även sälja te. Särskilt Sir Williams, namngiven efter Wilhelm, blev snabbt en storfavorit och är det än idag.

Sibyllans drevs av samma familj i flera generationer. År 2009 såldes företaget till Henrik Berg, en sann kaffefantast och teälskare som brinner för att sprida god tekultur.

Primär
#36544c
Sekundär
#f3f2ed

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)