fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Vi bygger en hemsida åt WorkStudio
Kundcase

WorkStudio

Vårt uppdrag

Emily och teamet på WorkStudio var väldigt målmedvetna och hade en tydlig plan. En lättnavigerad plats att annonsera ut tjänster åt företag. Det visuella är minst lika viktigt, här ska vi jobba med djärva färger och en design som sticker ut från mängden.

WorkStudio vill själva enkelt kunna lägga upp och ändra annonser och vi bestämmer därför gemensamt att ett skräddarsytt system krävs.

 

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Grafisk profil
Skräddarsydd annonsering

Resultat

En skräddarsydd plattform där WorkStudio själva kan lägga upp och visa aktuella lediga tjänster. Tjänsten hamnar automatiskt rätt och i linje med den övriga designen. För WorkStudio är det enkelt att välja vilken eller vilka kontaktpersoner som är aktuella för respektive tjänst. WorkStudio kan enkelt ändra status när tjänsten är tillagd. Då flyttas automatiskt tjänsten och en stämpel läggs till. Besökaren anmäler enkelt sitt intresse och ett ifyllt formulär skickas till WorkStudio.

Ett skräddarsytt system som omges av snygga bilder och en modern design, allt på en lättnavigerad webbplats.

Besök webbplatsen
Vi bygger en hemsida åt WorkStudio

Emily de Piro

Rekrytering & Konsultuthyrning - Partner

Vår önskan när vi valde webbyrå var ett partnerskap och en tajt dialog i byggandet av vår hemsida. Vi ville vara en stor del av processen och framtagandet av både struktur, design och innehållet på workstudio.se. Ett partnerskap som jag tycker vi har haft och vi är mycket nöjda med både service och relationen till våra kontakter på Webbson. De är lyhörda, effektiva och lojala. Tack Webbson för vår hemsida och oss blir ni inte av med i första taget!

Vi bygger en hemsida åt WorkStudio

Our passion is our clients and their challenges are ours.

Vi drivs av utmaningen med att matcha rätt kompetens till rätt tjänst/uppdrag och att se både individ och företag utvecklas.

Vi som arbetar på WorkStudio har själva arbetat operativt inom PR, kommunikation, marknad och i kommersiella onlinetjänster. Därmed har vi en stor branschkännedom och en stor passion för området. Det resulterar även i en djup förståelse för de faktiska utmaningarna, mer än bara en kravprofil. För att kvalitetssäkra att kandidaten är rätt för rollen arbetar vi med kompetensbaserad metodik och vi är certifierade inom personbedömning och kan även erbjuda olika typer av kunskapstester.

Studio Grå
#84939d
Studio Gul
#ffff33
Studio Ljusgrå
#ebf0ef

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)
Vi bygger en hemsida åt WorkStudio