fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

MW Group

Vårt uppdrag

En modern nordisk försvars- och säkerhetsleverantör av tjänster och lösningar vars uppdrag är att tjäna ett starkt samhälle. Ett mäktigt bolag med ett tydligt koncept, att leva ett liv i frihet och val i ett öppet samhälle – en värld av fria människor.

En komplex webbplats med ett flertal sidor och animationer. MW Group var ett utmanande projekt att konstruera ihop, vi ville skapa en webbplats som fångar ditt intresse med ett naturligt flöde av innehåll. En hemsida som är fascinerande och speglar det som MW Group förmedlar genom deras arbete.

I samarbete med Manifest reklambyrå – som hade tagit fram design och innehåll –  har vi skapat en lättnavigerad webbplats som skulle kännas fräsch och intressant att utforska. MW Group eftersökte en hemsida med en wow-upplevelse, strukturerat på ett pedagogiskt sätt för att lätt kunna navigera sig igenom de olika grenarna. Innovativ och modern, en attraktiv webbplats som skulle fånga ditt intresse.

Webbplatsen innehåller många små detaljer som är utmanande att överföra i kod. Ett exempel är alla diagonala linjer på sidan. Eftersom diagonala linjer inte finns inbyggt i CSS-språket kräver dessa avancerade uträkningar i koden för att de ska placeras på ett exakt sätt.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Interface för redigering av hemsida

Resultat

Det slutliga resultatet blev fantastiskt, en mäktig webbplats som utstrålade en känsla av betydelse och styrka. Genom bilder och animationer kunde vi illustrera en historia. MW Group är något utöver det vanliga och det skulle du få uppleva genom webbplatsen.

Genom de olika animationerna kunde vi skapa ett flöde som kändes naturlig och slående, en resa genom MW Group och deras uppdrag. Bilderna speglar MW’s koncept och förstärkte de olika affärsområdernas innehåll. Med de olika färgerna skulle det kännas lugnt och avslappnande att navigera sig igenom sidan. Alla animationer, färger och bilder skulle smälta ihop för att skapa en sida som inte kändes för tung för sinnet.

Besök webbplatsen

Serving a strong society

MW Groups mission is to serve a strong society. We are driven by our mission to create a strong society by ensuring resilient social functions by resource efficient and robust solutions.

MW Mörkblå
#113753
MW Blå
#3e6d7b
MW Ljusblå
#719ad0
MW Turkos
#90d2cf
MW Lila
#6656a4
MW Ljuslila
#9ea6b9
MW Mörkgrön
#8ca5a9
MW Grön
#51bc8f

Kan det bli mer spännande med försvar- och säkerhetstjänster?

Många färger? Här har vi aktivt jobbat för att få en stor färgpalett att fungera. Alla färgerna har blivit noggrant utvalda för att ge MW Group en personlig touch. MW’s innovativa hemsida gör försvar- och säkerhetstjänster intressant för den kanske ointresserade. Sidans animationer gör återbesöken alltid lika intressanta.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)