fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Mobilanpassad webbplats till Eriksgårdens fjällhotell i Funäsdalen
Kundcase

Eriksgårdens Fjällhotell

Vårt uppdrag

En lätthanterlig plats att sälja paketerbjudanden samt sköta sin hotellverksamhet på. Eriksgården ska själva kunna lägga till, ta bort och uppdatera erbjudanden, texter och bilder på ett enkelt sätt.

Eriksgårdens kunder ska uppleva något speciellt när de besöker webbplatsen. Vi vill skapa ett sug till semester och att komma bort från verkligheten.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Paketerbjudanden
Språkverktyg
Sökmotoroptimering

Resultat

Tankarna och idéerna flödade och vi var ivriga att få komma igång med projektet. Resultatet blev en spännande upplevelse och en plats att vila ögonen på om en för en stund. En magisk känsla vilar över de grafiska elementen och den noggrant utvalda färgpaletten.

Besökaren får ett begär att få komma ifrån vardagen – och köpknappen är aldrig mer än några klick bort. Eriksgården har själva all kontroll över hela hemsidan, här kan Eriksgården själva lägga in nya erbjudanden, ändra texter och samtliga bilder. Självklart finns alltid vårt team på Webbson med som bollplank och stöd.

Besök webbplatsen

Magnus Ruhedorfer

Ägare/hotellchef Eriksgårdens Fjällhotell.

Webbson rekommenderades av den reklambyrå mitt företag använder sig av och samarbetet mellan oss tre parter har fungerat väldigt väl. Jag och byrån har höga krav och anspråk som Hemen och hans team på Webbson uppfyllde över förväntan.Vi kommer med glädje att fortsätta detta samarbete.

Mobilanpassad hemsida till Eriksgårdens fjällhotell i Funäsdalen

Din fjällupplevelse börjar här

Centralt i Funäsdalen, med utsikt över Funäsdalsberget, sjön och byn, ligger Eriksgårdens Fjällhotell. Utanför dörren finns skid- och skoterspår, cykel- och vandringsleder.

Skäm bort dig med väl lagad mat på noggrant utvalda lokala produkter. Slappna av i hotellets mysiga lobby eller njut i den fina spa-avdelningen. Eriksgårdens Fjällhotell är det självklara valet av hotell & logi i Funäsdalen/Funäsfjällen.

Eriksgården Midnattsblå
#27313c
Eriksgården Grön
#859b85
Eriksgården Ljusgrå
#f6f6f3

Förtrollande vackra bilder, element och färger

Du fångas upp av de varma färgerna i kombination med krispiga bilder och smarta designelement. Du förtrollas och längtar bort från vardagen en stund. Allt detta paketerat på en snabb och lättnavigerad webbplats, både för Eriksgården samt dess kunder.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)
Mobilanpassad hemsida till Eriksgårdens fjällhotell i Funäsdalen