fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Tilläggstjänst

Copywrite

Copywrite

Vi förvandlar tråkiga texter till en säljande copy

En bra copy ger dig kontroll över ditt innehåll och skapar rätt aktivitet hos din målgrupp, oavsett om det gäller hemsida, annons, produktbeskrivning eller nyhetsbrev.

Vi har full förståelse för att tiden är tight, och att det kan upplevas svårt att veta hur man på bästa sätt ska formulera sig för att få fram allt det viktigaste. När vi skapar copy ser vi till att fånga upp det viktigaste av det ni vill säga, och sedan formulerar det på ett sätt som känns rätt och identifierbart med ert varumärke.

Att skapa innehåll är för oss lika mycket ett hantverk som att bygga en hemsida.

Det här ingår alltid

Copy för alla tillfällen

SEO

Specifika sökord integreras systematiskt in i texten och ger en naturlig balans i en anpassad textmängd som attraherar Googles algoritmer.

Lead generering

Tydliga och uppmanande budskap som hjälper dig att ta kontroll över besökarens beteenden. Texten genererar en tydlig "call to action": ta kontakt, begär en offert, låt oss kontakta dig etc.

Digital annonsering

Attraherande, iögonfallande och informativt. Ett systematiskt och målgruppsanpassat arbete där texten frambringar merförsäljning och generera ökad försäljning.

E-handel

Koncisa och innehållsrika texter som framhäver produkter, egenskaper och rätt information för att fånga köparen.

Nyhetsbrev

Direkta budskap, flyt och timing. Innehållet är till för att ge kunden ett mervärde, och på ett snyggt sätt, förmedla information med slagkraftiga rubriker och tydlig CTA.

Löpande copy för nyheter och artiklar

Kontinuerlig uppdatering av nyheter och artiklar ger en unik möjlighet att skapa content som driver trafik till din sida och samtidigt skapar ett mervärde för dina kunder.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)
Vårt helhetstänk

En väloljad mediastrategi

Digital Marknadsföring leder kunder in till er webbplats. Men vad möts de av när de väl kommer dit? Vi är en one-stop-shop för att ombesörja alla era behov när det gäller er närvaro på nätet. Låt oss hjälpa er ta fram en väloljad mediastrategi som tar ert företag till nya höjder.

Webbplats

Hemsida som konverterar

Se till så att potentiella kunder hamnar på en representativ hemsida som är optimerad för konvertering och se hur leadsen ramlar in.

Tar reda på mer
Webbshop i WooCommerce för en lyckad e-handel

E-handel som säljer

Vi tror inte att "one size fits all". Vi har e-handelsplattformen som skräddarsys efter era önskemål. En riktig säljmaskin.

Tar reda på mer
Sökmotoroptimering

Sökmotor­optimering

Vi hjälper er att komma högre upp i sökmotorernas träfflistor och visar er hur man gör. Vi kallar det för transparent sökmotoroptimering.

Tar reda på mer