fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Thylling

Vårt uppdrag

Här var idén att sidan skulle kännas modern och fräsch. Den skulle tilltala allt vad det innebär med projektledning inom bostadsmarknaden, genom en professionell och stilren grafisk profil som sticker ut. Sidan skulle vara luftig med stora bilder och rubriker för en lättare upplevelse. Genom klassiska grafiska detaljer skulle vi skapa något unikt och snyggt. Thylling skulle vara allt annat än vanligt.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element
Nytt formspråk
Video

Resultat

Hemsidan är i ständig rörelse och alla sidor har något att erbjuda, allt från snygga animationer till färger. På Thylling har vi använt oss av det klassiska typsnittet Montserrat men ändå lyckats skapa en unik känsla genom att kombinera animationer och färg. Luften mellan texterna och rubrikerna gör det enklare att navigera sig fram samtidigt som det behålls stilfullt.

Besök webbplatsen

Nyproduktion - komplett paket med kundupplevelse i fokus

Att planera och genomföra byggnation av nya bostäder är en ganska komplex process. Speciellt om det är många olika parter inblandade, då är det lätt att man tappar kontrollen. Så utifrån behovet att förenkla för entreprenörer och mäklare har vi tagit fram en uppskattad och användarvänlig digital process som ger en bättre kundupplevelse och lönsamhet.

Thylling Grön
#174e4f
Thylling Svart
#11100e
Thyllig Neongrön
#c0d379
Thylling Ljusgrå
#dbd6d6

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)