fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Svensk Borätt

Vårt uppdrag

Svensk Borätt efterfrågade en stilren, snygg och enkel hemsida som tydligt kommunicerade byråns erfarenhet och kompetens och gav en förtroendeingivande och pigg känsla. För byrån var det viktigt att framhäva den svenska och hemtrevliga känsla som återspeglas i nationens färger.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element
Grafisk design

Resultat

En hemsida som, på ett kreativt och stilfullt sätt, plockar fram blått och gult och får det att smälta samman med en grafisk design som är tydlig och tilltalande med sina små och subtila designelement. Här är det företaget, erfarenheten och tjänsterna som får stå i fokus och kompletteras av en förtroendeingivande och trygg design.

Besök webbplatsen

Södra Sveriges bästa byrå för ombildning och nyproduktion

Svensk Borätt erbjuder skräddarsydda lösningar inom ombildning från hyresrätt till bostadsrätt och konsultation vid nyproduktion för bostadsutvecklare. På Svensk Borätt finns många erfarenheter samlade under samma tak, bland annat gedigen kompetens inom ekonomi, juridik, fastighetsteknik / byggnation. Företaget är verksamma i hela Sverige men har sina kontor belägna i centrala Malmö och Göteborg.

Svensk Borätt Blå
#196fc1
Svensk Borätt Gul
#ffc400
Svensk Borätt Sand
#f3ecde

Svenskt och elegant

Ett förtroendeingivande och skönt färgval som ger en Svensk och trygg känsla, som tillsammans med stilfulla designelement ger liv och nyfikenhet åt sidan. Det är de små detaljerna som utgör skillnaden och varje litet element tillför sin charm del till den stora helheten.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)