fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

SveavikenPM

Vårt uppdrag

Hemsidans syfte är att bidra med information till hyresgäster och investerare, och därmed visa upp varför man ska välja Sveaviken PM, samt vilka projekt som dem har tagit sig ann. Redan vid första mötet hade kunden med sig en detaljerad brief som gav oss förkunskap kring deras verksamhet och vilken känsla som den nya webbplatsen ska uttrycka.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element
Animationer

Resultat

Formerna som användes går i linje med företagets värderingar. Besökaren till hemsidan ska känna sig trygga och välkomnade in till sitt nya boende. Designen som vi valde att implementera skapar en känsla av trygghet där deras kunder kan se sina egna framtida minnen skapas.

Hemsidan uttrycker sin personlighet genom animationer och övergångar som illustrerats i Figma med hjälp av smart animate, för att sedan förverkligas med JSAP. För att behålla besökarens uppmärksamhet samt för att säkerställa en bra placering i sökresultat, har vi optimerat sidans hastighet.

Projektet resulterade i en unik hemsida som tar besökaren genom en resa bland information för att få en intressant upplevelse. Tillgänglighet anpassades utefter WCAG, samt gestaltlagarna för att säkerställa en god användarvänlighet.

Besök webbplatsen

Peter Backström

VD, Sveaviken PM AB

Ni fångade verkligen vår ambition med hemsidan på ett fantastiskt sätt! Riktigt bra jobbat hela teamet.

Om Sveaviken PM

Sveaviken PM är ett nytt bolag som är del av Sibs koncernen.

Sveaviken Grön
#1deac3
Sveaviken Beige
#ece2d7
Sveaviken Ljusbeige
#f7f2ee

Stilrent, nytänkande och unikt kommunikationssätt

Under första mötet lyssnade vi in kundens behov för att höra deras tankar och förväntningar till nya hemsidan. Vi förde en dialog där intervjufrågorna av sig själva blev uppenbara, vilket gjorde att vi fick ut nyttig information om deras behov och verksamhet. Under mötet diskuterade vi ihop en moodboard för att vägleda hur designen av sidan skulle ta form. Efter mötet började vi på egen hand kika på hur konkurrenter uttrycker sig.

Det blev nästan direkt tydligt att Sveaviken PM hade ett helt unikt sätt att kommunicera till skillnad från resten av branschen. Deras sätt att utrycka sig ger en mer avslappnad känsla samt glädje, där man vågar gå ifrån det traditionella kommunikationssättet. Man byter ut kostymen med en tight slips, till en mer avslappnad vardaglig outfit som är bekväm och trendig. Vi kom sen fram till att sidan inte får kännas för ungdomlig. Därför tog vi fram nya designförslag som kombinerade en avslappnad känsla med ett stilrent och nytänkande designspråk.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)