fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Restate

Vårt uppdrag

Att skapa en hemsida som enkelt och tydligt visar på företagets olika tjänster och breda kunskapsområde inom nyproduktion och ombildning av fastigheter. Att göra det lätt för användaren att navigera och snabbt hitta den tjänst som den söker efter.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element
Grafisk profil

Resultat

Med fräscha färger och en stilren design så lyfts företaget fram på ett attraktivt och inbjudande sätt. Med en tydlig struktur över företagets olika tjänster så framhävs den breda kompetensen och de olika arbetsområden på ett smakfullt och inbjudande sätt. Här har vi jobbat med stilla och förtroendeingivande färger för att lyfta fram företagets kompetens och långa erfarenhet inom branschen.

Besök webbplatsen

Störst i Sverige på ombildning och nyproduktion.

Vår ambition är att vara det självklara förstahandsvalet vid ombildningar och fastighetstransaktioner. Oavsett storlek på projekt så finns här all fastighetskompetens samlat under ett tak. Vi är helt enkelt en lyhörd helhetsleverantör som sätter dig i centrum.

Restate Mörkblå
#21293e
Restate Grön
#b2c905
Restate Ljusbeige
#fcfdf6
Restate Beige
#f7f9e6

Enkelhet möter stil och elegans

Ett neutralt och skönt färgval som ger en förtroendeingivande och trygg känsla, som tillsammans med stilfulla designelement ger liv och nyfikenhet åt sidan. Det är de små detaljerna som gör utgör skillnaden där varje litet element tillför sin beskärda del till den stora helheten.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)