fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Northern Link PR

Vårt uppdrag

Northern Link ville uppdatera sitt utseende med ett fokus på design och presentation av innehåll.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Grafisk identitet

Resultat

Resultatet blev en uppdaterad grafisk profil där andan av natur och den nordiska luften andas i så väl kulörerna som värderingarna. Med lugnande bilder som visar de starkt förknippade norrskenen och snötäckta bergen, får Northern Link PRs klienter en anknytning till norden. Kombinerat med en lätt och stilren typografi får företaget en ny uppfräschning och liv till sitt bolag. Med den nya identiteten togs en ny och snabb webbplats fram för att nå ut till sina kunder, där målet är att generera mer försäljning.

Besök webbplatsen

Om Northern Link PR

Northern Link PR är en PR och kommunikations byrå som hjälper företag att synas i norden.

Northern Link Grön
#12373b
Northern Link Röd
#34222F
Northern Link Pale
#fafafa

Mer om projektet

Från komik till professionell

Efter första mötet var det tydligt att Northern Link PR ville gå iväg från komiken i deras grafiska identitet som då anspelade på stereotypiska bitar av norden. De ville gå mer mot en stilren design som dem stolt kan visa upp till sina klienter. Några nyckelord som vi plockade ut från att lyssna in kundens behov var ”norden”, ”luft”, ”natur”, och ”professionell”.

Branschens röda tråd

Efter en omvärldsanalys såg vi att alla byråer som sticker ut har sitt egna unika formspråk. Trots detta hittades en röd tråd vid att alla kommunicerar på ett luftigt och lätt sätt, där informationen som kunden ska ta till sig inte får bli för mastig. Det ska kännas lätt att läsa igenom de olika tjänsterna för att ta till sig så mycket information som möjligt med så liten ansträngning som möjligt.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)