fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Mellifiq

Vårt uppdrag

Mellifiq är en prisbelönt företagsgrupp som jobbar med komplexa lösningar för rening av luft, vatten och gas. Fokuset med den nya hemsidan var att sammanstråla de olika varumärken som omfattas inom företagsgruppen och genom hemsidan kunna presentera varumärkesbredden och kompetensen i en enhetlig och snygg design. I kombination med en tydlig navigering och en attraktiv vy för presentation av information.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats (300+ sidor)
Hosting
Rörliga element
Skräddarsytt interface för redigering

Resultat

Ett lyft i den grafiska profilen i form av färgval, som tillsammans med subtila designelement, speglar företagsgruppens storhet och bredd på ett enkelt och elegant sätt. En stilren och funktionell Mega Menu som gör det enkelt och lätt för användaren att navigera genom webbplatsens 300+ sidor och undersidor, samt en genomgående sidomeny som gör det enkelt för användaren att hela tiden enkelt kunna hitta tillbaka samt komma vidare på sidan.

Besök webbplatsen

En prisbelönt företagsgrupp med fokus på miljötjänster

Mellifiq är en flerfaldigt prisbelönt miljötjänstföretagsgrupp som sedan början av nittiotalet utvecklats till en världsledande system- och lösningsleverantör med flera banbrytande applikationer för industri-, kommunal- och fastighetskunder. Företaget levererar banbrytande teknik för att hantera de mest sofistikerade luft-, vatten- och energiutmaningarna.

Mellifiq rosa
#cb0056
Mellifiq mörkblå
#002439
#f7f2ee

Det subtila möter det komplexa

En hemsida som är estetiskt tilltalande med många subtila animationer som tillsammans skapar en mjuk och följsam upplevelse som genomgår hela hemsidan. Detta i kombination med teknisk komplexitet som gör det möjligt för användaren att tydligt kunna navigera sig igenom sidan. En topp-meny bestående av en så kallad Mega Menu som tydligt och snyggt presenterar sidans utbud av länkar och underlänkar.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)