fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Manifest

Vårt uppdrag

Vi har haft ett nära samarbete med Manifest för att förverkliga deras vision. Som en byrå som fokuserar på att ta fram det bästa hos var och en av sina kunder kände vi att det var viktigt att deras webbplats är en exakt skildring av vilka de är, hårt arbetande och pålitliga. Manifest kom med en skiss och vi levererade. De rörliga elementen är en perfekt avspegling av Manifest härliga aura.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element

Resultat

Vi tror på att förvekliga våra kunders visioner och därför har vi följt Manifest skiss till punkt och pricka. Stora, vackra bilder med en one of a kind typ av UX där du blir lika förvånad efter varje klick. Vi vet att den grafiska profilen var en viktigt del av deras identitet och vi är högst glada över att få äran att ge liv åt den.

Rörelse var en stor del av deras profil och vårt team har jobbat hårt för att varje element ska vara en exakt avbildning av skissen.

 

Besök webbplatsen

We are a unified brand communications agency.

What does that mean? It means we work across the full spectrum of creative brand services — encompassing brand consultancy, creative development and campaign delivery.

We have studios in London, Manchester, Stockholm, New York, Los Angeles and Melbourne — and we complain about the weather in all of them. We work together as one unified global creative team, providing round-the-clock support for our clients across timezones.

Manifest Ljusgrå
#f5f5f5
Manifest Blå
#0a45cf

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)