fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Joan’s Cafe & Bistro

Vårt uppdrag

Joan’s kom till oss för att uppdatera sin hemsida eftersom dem är i en process att ändra sitt koncept i både uttryck men även inredning, och vill då att hemsidan ska spegla det nya utseendet i restaurangerna.

Vid första mötet kom vi fram till att hemsidan ska kännas spännande. Det ska hända nya saker som fångar intresset hos användarna som i sin tur ska bidra till att locka in för att scrolla vidare. Joan’s hade höga visioner och ville vara nytänkande för att sticka ut i den hårt konkurrerande restaurang branschen.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element
Animationer
Grafisk identitet

Resultat

Efter en lång förstudie med intervjuer och omvärldsanalys tog vi fram 3 olika koncept som alla var unika och stack ut ifrån det traditionella. Den slutliga designen fångade upp restaurangens nytänkande meny och visioner för att spinna vidare och skapa något som bidrar till härliga känslor genom en street inspirerad design som fångar intresse och lockar till läsning. Målet med projektet var att leda besökaren till bokningsystemet för att besöka restaurangen i person och ta med sig den härliga känslan på hemsidan hela vägen in till matupplevelsen.

Med hjälp av Javascript och GSAP har vi tagit fram en hemsida som flyter på lika bra som en varm kniv genom smör. Med hjälp av läckra animeringar händer det hela tiden något nytt som fångar och väcker intresset vid varje scroll. Som grädden på moset, har vi utvecklat sidan till att vara lättarbetad för alla kollegorna på de olika restaurangerna runt om i Sverige. Detta för att göra uppdateringar av innehållet smidigt, enkelt och enhetligt.

Besök webbplatsen

Om Joan's

En sommarkväll i den sörmländska orten Vingåker, föddes idén om ett heldagskoncept, med en mångsidig meny för alla smaker – och för alla tillfällen. Här skulle gästerna välkomnas med samma värme, oavsett om de beställde en enkel kaffe, en drink eller en bit mat.Bakom idén stod Chowan, en ung och viljestark kille med höga ambitioner. Tillsammans med sina vänner bestämde han att restaurangen skulle heta Joan’s, efter hans älskade syster och vän. 2008 slogs portarna upp.

Primär
#162736
Sekundär
#d6ba32

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)