fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Inre Hamnen

Vårt uppdrag

Webbson fick i uppdrag att skapa en projektsida som tydligt och tilltalande visar den nya stadsdel som Slättö formar vid den Inre hamnen. En sida som tilltalar, framförallt, den som söker sitt framtida hem, men även de som är intresserade av att veta mer om projektet i sin helhelt.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Bostadsväljare

Resultat

En snygg och exklusiv hemsida som sticker ut i sin design och tydligt ger en känsla av värme, trivsel och en längtan att få ”komma hem”. Information presenteras på ett kreativt sätt med hjälp av bilder och moderna designelement där besökaren guidas igenom hemsidan, steg för steg. Den lättöverskådliga och pedagogiska bostadsväljaren gör det enkelt för besökaren att fantisera om sitt framtida hem.

Besök webbplatsen

En levande stadsdel med plats för både vatten, natur och aktiviteter

Slättö utvecklar tre bostadsprojekt i Inre Hamnen med en mix av både bostadsrätter och hyresrätter. Först ut är Brf Litore som omfattar 37 nyproducerade lägenheter endast ett stenkast från Motala Ström.

Inre Hamnen Svart
#2f2d27
Inre Hamnen Beige
#ede1c6
Inre Hamnen Blå
#91c1cc
Inre Hamnen lila
#b6c1d4

Exklusivt och inbjudande

Med mjuka färger och kontraster skapas en härlig kombination av exklusivitet och familjärt. En sida som tydligt sticker ut och i sin presentation och bostäder också lever upp till de höga förväntningar, som man med all rätt kan ha, när man letar efter sitt framtida nya hem.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)