fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Gävle parkeringsservice

Vårt uppdrag

Gävle Parkeringsservice önskade en hemsida som kunde hantera mycket information och samtidigt vara lätt för besökaren att navigera sig igenom. De önskade en uppdatering av färger och grafik för att matcha bolagets vision, att erbjuda högklassig parkeringsservice till Gävle.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Rörliga element
Formspråk

Resultat

En uppdaterad grafisk profil med pigga och lekfulla färger som tillsammans med en tydlig struktur skapar en känsla av professionalism blandat med familjära inslag. Med hjälp av dragspelslistor och en tydlig menystruktur fick webbplatsen en luftig känsla, trots sina stora mängder information.

Besök webbplatsen

Ett kommunalt bolag som ägs av Gävle Stadshus AB

Vi  har ett större uppdrag än många tror. Att övervaka och ta hand om parkeringar är bara en liten del. Vårt jobb är att göra plats för Gävle att växa. Vårt mål är att det ska vara positivt och enkelt att parkera i vår stad.

Mörkblå
#006f95
Blå
#9cd0e2
Ljusblå
#f1f6f8

Enkel och luftig

Med ljusa och pigga färger, tillsammans med rundade hörn och subtila designelement skapas en bubblig och familjär känsla på en så informationstät och tung webbplats. Smarta lösningar för att strukturera information med hjälp av dragspelslistor och snabblänkar.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)