fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Aros Auto

Vårt uppdrag

En funktionell webbplats som ger kunden en smidig upplevelse genom att ha en tydlig struktur som med bara ett klick tar dig till rätt sida. Aros Auto har två olika anläggningar och viktigt är att kunder enkelt ska hitta ett “Call to action” var de än befinner sig på hemsidan – till rätt anläggning. Aros Auto önskar även framtagning av användarvänligt system för försäljning av bilar.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Bilregister
Sökmotoroptimering

Resultat

Med sin nya webbplats kan Aros Auto presentera sina bilar på ett lättillgängligt sätt, med en mjuk framtoning. Den sparsmakade färgskalan ger en känsla av professionalism och låter bilarna och navigeringen hamna i fokus.

Den primära call to action på webbplatsen är en direktchatt som finns längst ner till höger på sidan. Ett klick på den röda bollen vecklar ut en chattruta, men besökaren kan även se Frågor & Svar samt kontakta personalen via ett kontaktformulär. Direktchatten kan även nås genom knappar insprängda i innehållet på sidan. Ett exempel är knappen Fråga oss som öppnar upp fliken för kontaktformuläret.

Besök webbplatsen

Elina Starhagen

Marknadsansvarig

Samarbetet med Webbson har varit smidigt, professionellt och trevligt. De har varit lyhörda och rådgivande kring de önskemål vi haft för vår nya hemsida och vi är otroligt nöjda över resultatet. Att det även funnits utrymme att ställa frågor små som stora och få de besvarade på ett enkelt sätt värdesätter vi högt. Tack vare Webbson har vår digitala närvaro fått sig ett fantastiskt lyft och det känns tryggt att ha dem som samarbetspartner. Jag kan varmt rekommendera Webbson. Stort Tack!

Kia personbilar och Kia tjänstebilar i Västerås och Enköping

Aros Auto AB är auktoriserad återförsäljare för Kia i Västerås. Hos oss får du förstklassig service och ett personligt bemötande. Vi finns här för våra kunder och vår ambition är att göra våra kunders bilägande så bekymmersfritt som möjligt.

Vi vill skapa trygghet för dig!

ArosAuto Mörkgrå
#00131e
ArosAuto Röd
#a11414
ArosAuto Ljusgrå
#f6f8fb

Sticker ut från mängden

Aros Auto har fått en total makeover med ny menystruktur som är lättnavigerad, en design som framhäver dess bilar och tjänster samt fått en enhetlighet mellan de två anläggningarna. På den nya webbplatsen är det lika enkelt för Aros Auto att lägga ut sina bilar till försäljning som det är för deras kunder att hitta, titta och köpa. Smidigt, eller hur?

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)