WordPress + Live Editor

Kanske det bästa som hänt sedan skrivmaskinen

Live Editor

”Tänk om man kunde klicka på det man ville ändra och göra ändringen direkt på plats.”

Med Webbson Live Editor kan du redigera hemsidan direkt på plats utan att behöva logga in i något avancerat gränssnitt. Klicka bara på det du vill ändra, gör dina ändringar och spara. Så enkelt är det.

Kom igång snabbt

Väljer ni att teckna ett Serviceavtal ingår en utbildning på ca 2 timmar för att ni ska komma igång snabbt. Behöver ni mer hjälp ingår som vanligt fri support och vi guidar er gärna över internet med hjälp av vårt fjärrstyrningssystem.

WordPress

Ett publiceringssystem är ett webbaserat program med vilket man redigerar och administrerar sin hemsida. Systemet som vi erbjuder heter WordPress och är världens bästa och mest använda.

Inga krångliga installationer

Det enda som krävs för att använda systemen är en dator med internetuppkoppling och en webbläsare, dvs inga installationer på datorn.

Inga begränsningar

WordPress är ett så kallat modulärt publiceringssystem vilket innebär att det går att bygga ut och anpassa med hundratals olika funktioner och tjänster.

Specialanpassad utgåva

Som kund hos oss får du ta del av vår specialanpassade utgåva av WordPress där vi både utökat funktionaliteten och rensat bort allt som bara är i vägen.

Lika enkelt som Word

Enkelhet är ett genomgående kännetecken för WordPress och tillsammans med Live Editor går det ännu smidigare att göra de ändringar ni vill.
Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2020 Webbson AB