Våra kunder säger

Lars Emericks
Sanna Rosell, KumBro Utveckling AB
Kommunikatör / VD-koordinator

”Att samarbeta med Webbson upplevde vi som väldigt professionellt. Vi är nöjda med både resultatet i form av vår hemsida och hela vägen dit. Processen var smidig, kreativ och lyhörd. Webbson fanns till hands för såväl stora som små frågor och gav alltid ett tryggt och lösningsfokuserat bemötande.”

Patrik Olson
Patrik Olson, Olsons Maskinservice AB
Marknadschef
“De nödvändiga marknadsaktiviteter vi beslutat om utförs på rätt sätt på utsatt tid. Det är främst aktiviteter som uppdatering av hemsidan, sökbarhet på internet, framtagande av annonser och, inte minst, ett kunnigt bollplank i marknadsföringsfrågor.”
Kjell-Roger Holmström
Kjell-Roger Holmström, REHOBOT Hydraulics AB
Grundare / ägare
“Vi är mycket nöjda över samarbetet med Webbson som varit hjälpsamma och lyhörda under hela processen. Både designen och funktionen på nya hemsidan levererades helt enligt våra förväntningar och eventuella utmaningar som dykt upp på vägen har hanterats mycket bra.”
Birgitta Lindkvist
Birgitta Lindkvist, Degerfors Energi AB
Administrativ chef
“Jag upplever Webbson som det lilla företaget med det stora hjärtat och den goda servicen. Arbetet med vår nya webb har fungerat jättesmidigt och vi är mycket nöjda med resultatet. Hjälpen är bara ett telefonsamtal bort och känns genuin och äkta. Stort tack!”

Copyright © 2007-2020 Webbson AB