fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Kundcase

Slipa Kniven

Vårt uppdrag

Slipa Kniven önskade en hemsida som skulle vara lätt navigerad tydlig, det skulle inte vara krångligt att använda sig av webbshoppen. De ville helt enkelt att deras sida skulle vara effektiv och inom bara några sekunder skulle du kunna hitta det du söker och lägga till det i kundvagnen. En webbplats som inte är särskilt komplicerad utan förståelig och snygg. Den skulle vara simpel men inte tråkig.

Slutresultatet skulle vara enkelt och framåt, en tydlig röd tråd genom hemsidan. Det skulle inte vara en fullspäckad sida med massor av information utan målet var just att få till en hemsida som inte kändes för överväldigande. Funktioner som gör det lätt att hitta till de olika tjänsterna och sedan enkelt kunna gå vidare till kassan.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Nytt formspråk
Webbshop

Resultat

Vi fick fram en simpel och stilren hemsida. Färgerna kompletterar varandra och funktionerna gör sidan enklare att navigera. Den är inte särskilt komplicerad och det tar inte heller lång tid att välja tjänst och gå vidare till kassan. Allt är så tydligt som det bara går, tjänsterna är simpla och kortfattade. Genom att ha ett fåtal kategorier och mindre innehåll har vi kunnat skapa en process som inte bara är enkel men tidsbesparande för kunden. Hemsidan är tydligt strukturerad för att du snabbt ska kunna hitta det du söker och gå vidare till betalningen.

Besök webbplatsen

Skapa rätt förutsättningar

Med en regelbunden knivvård på arbetsplatsen så får ni bra och stabila förutsättningar i ert skapande. Arbetet blir roligare, kvalitén högre och råvarorna behåller sin smak, konsistens och saftighet.

Slipa K Blå
#1375bc
Slipa K Mörkblå
#6a8289
Slipa K Grå
#a1b1c4

Dags att Slipa Kniven?

Har du tänkt på hur viktigt det är att slipa din kniv? Det är nog ingen tanke som slår en förens man står där i köket och inser att kniven är totalt värdelös. Vare sig du är privatperson eller företag är knivens vasshet det viktigaste för att kunna vara den bästa versionen av dig själv i köket. Utöver att det gör maten galet godare och bättre blir processen allt mer roligare och enklare, att laga mat känns plötsligt inte lika drygt längre.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.