fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Vi producerar en webbplats åt en digital marknadsföringsbyrå
Kundcase

Quality Media

Vårt uppdrag

Quality Media ligger i framkant  i området Digital Marknadsföring och vill att webbplatsen ska spegla just det. Quality Media vill bort från den traditionella strukturen av hemsidor och ta fram en webbplats som balanserar kul och professionalism. Quality Media vill även bort från deras gamla identitet och önskar en ny grafisk profil som går i linje med företaget.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Grafisk profil
Rörliga element
Sökmotoroptimering
Video

Resultat

Här tog vi fram vår lekfulla sida som fick ta plats i det här projektet. Här är det viktigt att hålla en god balans mellan lekfullhet, seriositet och professionalism samtidigt som vi håller oss ”utanför boxen”. I takt med projektets gång skapar vi även en ny identitet som blir ”nya Quality Media”. En lekfull men professionell webbplats med glada färger och rörliga element. En glad känsla kommer över dig som besökare och du blir själv ivrig att komma i gång med dina egna sociala medier.

Besök webbplatsen

Vad är viktigast för oss? Att du blir nöjd, såklart.

Vi är en heltäckande byrå för digital marknadsföring. Genom noggranna analyser och utföranden ser vi till att nå ditt företags digitala potential, fritt från bindande avtal.

Quality Blå
#0b3c5b
Quality Rosa
#ea4370
Quality Grön
#d4ffb3
Quality Ljusgrå
#fbfff8
Quality Ljusrosa
#ffe7de

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.