fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Kitchin

Vårt uppdrag

Att skapa en rörlig, stökig och händelserik sida som direkt ger en känsla av Japans hektiska puls och spännande nattliv. En sida som förmedlar den härliga pulsen och den unika känslan av Kasai och samtidigt bjuder in dig till att bli en del av äventyret. Med tydlig information och uppmuntran till att bli en franchise ägare av Kasai Kitchin – det lilla köket.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Rörliga element
Nytt formspråk
Grafisk profil
Hosting

Resultat

Den här sidan går inte att på ett rättvist sätt beskriva. Den måste upplevas. Känslan du får när du besöker sidan är snarlik med FOMO – fear of missing out, om du inte redan är en del av Kasai så önskar du sannerligen nu att bli det!

Stilfullt, händelserikt, inspirerande och kommunikativt. En spännande blandning av rörliga element och tydlig struktur, med en bakgrund i konstant rörelse som skapar livfullhet och ger sidan ett härligt och piggt intryck. Det här är verkligen en sidan som du kan skryta med!

Besök webbplatsen

Kasai Kitchin - det lilla köket

Bara en avstickare från trafikljus och stress hittar du Kasai Kitchin! Kitchin betyder lilla köket på japanska och är en mindre version av våra Kasai restauranger. Här ska ni känna igen maten, drycken och atmosfären – men få allt paketerat i ett mindre och lättillgängligt format.

Kitchin rosa
#ce3b69
Kitchin blue
#081a2d

Färger, rörelser och nattliv

Rörliga element möter stilfullhet och skapar tydlighet, struktur och seriositet samtidigt som stöket och  pulsen lyfts fram genom den rörliga bakgrunden och de färgstarka neonskyltarna. På den här sidan är det verkligen begreppet ”more is more” som har tagit över.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)
Kitchin