fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Kasai

Vårt uppdrag

En exklusiv Japansk restaurang med euforiska shower och sushi rik på smak. En lyxupplevelse av Japansk kultur, mat och show. En upplevelse för livet.

Kasai önskade en hemsida som skulle vara attraktiv och iögonfallande. Den skulle tydligt visa upp de spektakulära sidorna av restaurangen och genom hemsidan kunna projicera en känsla av atmosfären utan att vara där i fysisk form. Kunder som besöker Kasai ska lätt kunna navigera sig fram igenom sidan och enkelt förstå konceptet samt funktionerna.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Nytt formspråk
System för orter och menyer

Resultat

Vi byggde Kasai med en vision om att det skulle vara enkelt och roligt att navigera sig igenom hemsidan. Genom att lägga till animationer, bilder och färg har vi skapat sektioner som känns trevliga och roliga att gå igenom. Hemsidan skulle även kännas exklusiv och professionell, det har vi åstadkommit genom rätt utvalda färgskalor och bilder som presenterar restaurangen precis som den är, lyxig och spännande. Kasai är en snygg och lättnavigerad webbplats.

Besök webbplatsen

Japanska fusionrätter och välgjorda cocktails

Vårt mål är att ni ska kliva in igenom våra dörrar och glömma vardagen för en stund. Oavsett om ni kommer förbi för brunch med familjen, AW med kollegorna, den efterlängtade dejten eller en festkväll med kompisgänget så ska vår brinnande* passion för att skapa upplevelser alltid kännas igen, vare sig ni besöker vår restaurang i Stockholm, Malmö eller Visby.

På Kasai lever vi för mat, dryck, musik och inredning. Välkommen in i vår värld.

Kasai Rosa
#dd315a
Kasai Blå
#163440
Kasai Gul
#ffa631

Mat, show och stimmig atmosfär. Allt inslaget i ett

En stimmig atmosfär som fångas i både bild och färg, den kreativa aspekten av hemsidan gör det svårt att lämna. Älskar du det Japanska köket? Här får du uppleva otroligt god mat blandat med unika upplevelser och stimmiga shower. Den mörka stilen på Kasai ger dig en känsla av mystik och spänning. En mångfaldig destination som når alla krav, med både mat och show är det perfekt för den planlösa lördagskvällen. Attraktiva bilder som perfekt efterliknar hur en kväll på Kasai kan se ut.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)