fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Joan’s

Vårt uppdrag

Här ville vi skapa en modern hemsida med art deco stil. Den skulle vara lättnavigerad och göra det enkelt för besökaren att direkt kunna boka bord eller beställa take away. Joan’s inredning var utgångspunkten och hemsidan skulle spegla den genom att kombinera mönster och färger.

Sidan skulle ha en kreativ struktur samtidigt som den skulle presentera informationen på ett tydligt sätt. Här skulle det inte gå att missa något. En helt ny grafisk profil som skulle framhäva inredningen i den fysiska restaurangen. Det skulle även enkelt gå att redigera de respektive städerna.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
System för orter och menyer
Grafisk profil
Animationer
Enkel redigering

Resultat

Slutresultatet blev en hemsida med ett unikt utseende. Genom en gradient färg på rubrikerna kunde vi skapa en illusion av att de blänker och art deco stilen inspirerade mönstret och ramen runt bilderna på sidan. Vi har med mönster och färg kunnat återskapa restaurangens inredning på en webbplats. Och igenom hela sidan hittar du en röd tråd som leder tillbaka till det unika konceptet med blänkande rubriker och art deco stilen. Det finns även en enkel redigering för alla restauranger i de olika orterna som Joan’s har tillgång till.

Besök webbplatsen

Om Joan's

En sommarkväll i den sörmländska orten Vingåker, föddes idén om ett heldagskoncept, med en mångsidig meny för alla smaker – och för alla tillfällen. Här skulle gästerna välkomnas med samma värme, oavsett om de beställde en enkel kaffe, en drink eller en bit mat.

Idag finns Joan’s på tre orter.

Joans Guld
#d6ba31
Joans Ljusgul
#f9e181
Joans Mörkblå
#0e202e

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)