fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Interspectral

Vårt uppdrag

Interspectral hade skiftat fokus i bolaget, vilket betydde att de behövde en ny webbplats för att visa upp förändringarna. I samband med skiftet hade företaget redan tagit fram en grafisk manual, som webbplatsen skulle bli enhetlig med.

 

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element

Resultat

Resultatet blev en webbplats som med hjälp av den grafiska profilen, sticker ut från mängden. Med sina grafiska element och stora heltäckande sektioner får besökaren tas med på en resa i informationen om företagets erbjudanden.

Besök webbplatsen

Om Interspectral

Interpectral erbjuder tjänster inom 3D digitalisering, 3D visualisering och datafusion. Från deras kontor i Norrköping hjälper de kunder i över 20 olika länder.

Interspectral Turkos
#91fff4
Interspectral Röd-rosa
#ff5471
Interspectral Mörkblå
#010b22

Mer om projektet

Redan vid första mötet kom vi fram till att hemsidan ska ge känslan av att Interspectral är ett modernt, erfaret och professionellt företag, som skapar förtroende och vänskapliga känslor. Projektet hade även en tight deadline, då delar av webbplatsen behövde lanseras innan ett event. Det här gjorde att vi behövde tänka ut smarta genvägar för att spara tid, men inte påverka kvaliteten på arbetet.

Efter vårat förarbete med intervju samt omvärldsanalys, fanns det ingen tid att sitta still. Hemsidans deadline var alltså bara några dagar bort i tiden. Det här gjorde att vi gick raka vägen till skissbordet för att ta fram en webbkarta, samt planera upp och prioritera vilka sidor som skulle hinnas med inför eventet. Vi fick snabbt där inpå ta fram ett första designutkast och presentera för kunden.

Efter revideringar i designen, fick innehållet anpassa sig utefter hemsidans design. Eftersom deadlinen var tight fick designers och utvecklare arbeta parallellt med korta sprintar för att ro hem båten i land innan eventet.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)