fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Webbson bygger en mobilanpassad webbplats till Helsa Vårdcentral
Kundcase

Helsa Vårdcentral

Vårt uppdrag

Helsa vårdcentral är ett av Sveriges största privatägda vårdcentral med sina 16 vårdcentraler och 500 medarbetare runt om i landet. På Helsa vill vi förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, till ett sätt som gör att våra patienter får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård.

En stor (ca 200 sidor) plattform kräver noggrann planering och stor teknisk kunskap. Det är här vi på Webbson kommer in i bilden. Här krävs ett avancerat system kring hur en patient listar sig och listar om sig.

Helsa erbjuder även vård online som ska fungera på ett enkelt sätt, både för patient och personal. En snygg karta över vårdcentraler runt om i landet för att man enkelt ska kunna ta reda på om man bor nära en Helsa vårdcentral.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
System för enkel listning
Interaktiv karta
Sökmotoroptimering

Resultat

Våra tankar och idéer flödade och vi var ivriga att få komma igång med Helsa. Idag är Helsa.se en lättnavigerad plattform där patienten kan utföra allt från att välja vårdcentral och lista sig till att boka en tid online. Med den interaktiva kartan kan Helsas patienter på ett enkelt sätt ta reda på var närmsta Helsa vårdcentral finns. Eller varför inte få vård online?

Samtliga vårdcentraler kan använda sig av samma webbplats vilket var viktigt för vår kund. Webbplatsen gjordes också mer lättläst och lättnavigerad genom att vi la in en tydlig hierarki bland fonterna, både i storlek, form och färg. Helsa får även en helt ny profil med en lugn färgpalett, en riktigt smart och snygg vårdcentral helt enkelt.

Besök webbplatsen
Mobilanpassad hemsida till Helsa Vårdcentral

Johanna Nerell

Chef för expansion och inköp

Tack för proffsigt och trevligt samarbete! Alltid lyhörda och kommer med förslag och lösningar med snabb återkoppling. Rekommenderar varmt Hemen och hela teamet på Webbson.

Webbson bygger en mobilanpassad webbplats till Helsa Vårdcentral

Om Helsa

Helsa är ett av Sveriges största privatägda hälso- och sjukvårdsföretag med 16 vårdcentraler och 500 medarbetare.

På Helsa vill vi förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, till ett sätt som gör att våra patienter får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats och där hållbarheten är en självklarhet.

Helsa Grön
#6cb680
Helsa Blå
#1d5e74
Helsa Ljusgrå
#f4f4f4

En interaktiv karta för att enkelt hitta närmaste vårdcentral.

Kartan förenklar avsevärt för patienten att hitta rätt vårdcentral och är en stilren del av startsidan vilket ger ett intryck av professionalism och säkerhet. Besök helsa.se för att prova!

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Webbson har byggt en mobilanpassad webbplats till Helsa Vårdcentral