Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Kundcase

Easycount

Vårt uppdrag

Easycount vill med sin nya webbplats visa sin identitet och berätta om deras tjänster. Då företagets ekonomi är bland det viktigaste ska besökaren känna sig trygg och få en känsla av att ha hamnat i rätta händer.

 

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Grafisk profil
Sökmotoroptimering

Resultat

Ett nytt ansikte utåt och ett större och tydligare kikhål in i företagets centrum – allt i en djärv och modern design som vågar ta för sig. Webbplatsen speglar nu företagets storlek och kompetens, samt förmedlar viktig information till besökaren.

Vi har kombinerat modern design, enkel navigation och smarta funktioner. Besökaren hittar enkelt information om Easycounts tjänster och har alltid nära till en kontakt-knapp. Stilfulla färger, bilder och element som går hand i hand genomgående utger en behaglig upplevelse.

Besök webbplatsen

Helhetslösning eller göra hela eller delar själv?

Easycount Sweden AB kan antingen vara din fullservicebyrå där vi tar hand om din post, din bokföring, utför betalningar, gör löner, bokslut och årsredovisning. Det enda du behöver göra är att attestera fakturor och betalningar direkt i din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Vi kan även hjälpa dig med enstaka tjänster som exempelvis upprätta arbetsgivar- och momsdeklaration eller hjälpa dig med hälsokontroll av din bokföring.

Perfekt för dig som vill göra lite mera själv. Easycount Sweden AB är ditt självklara val oavsett vilken lösning du väljer, kontakta oss idag för fri konsultation.

Easycount Atomic Grå
#384954
Easycount Pacific Blå
#009cde
Easycount Muted Grå
#eff5f9