fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Webbson bygger en mobilanpassad hemsida till Becausefashion
Kundcase

Because Fashion

Vårt uppdrag

Kunden önskar en ny och fräsch e-handel som är lättnavigerad, snabba laddningstider och har en trevlig shoppingupplevelse online. Shoppen ska spegla de exklusiva kläderna som Because Fashion säljer. Because Fashion önskar smidig betalningsmöjligheter och integration av Klarna.

Tjänster som tillhandahålls

E-handel
Hosting
Säker betalning med Klarna
Sökmotoroptimering

Resultat

En stilren plats att shoppa på online, från start fram till och med betalning. De exklusiva plaggens utstrålning stärks av den rena och moderna miljön. Att plaggen är lyxiga och handplockade framhävs av den enkla och stilrena profilen som går genomgående.

Betalning sker enkelt via kort, faktura eller klarnakonto med Klarna som leverantör. Because Fashion sköter själva uppläggning av produkter, lager och orderhantering enkelt i WordPress.

Besök webbplatsen
Webbson bygger en mobilanpassad hemsida till Becausefashion

Maja Sandell

VD

Webbson AB i Norrköping är en byrå som lyssnade lyhört på vad som var viktigt för oss som kund. De lyckades ventilera våra funderingar så hittades snabbt en lösning som passade vårt företag. Webbson är tillgänglig för sina kunder dygnet runt vilket uppskattades mest av oss. Vi mötes alltid bara med en professionell trevlighet, även när vi kontaktade Webbson under helgen utanför deras arbetstid. Det märktes från början att dem ville bygga en långvarig relation till kunden. Vi känner oss trygga med vårt webbshop eftersom Webbson fortsätter finnas som en backupp för oss. Vill du ha en byrå som stärker ditt varumärke och din marknadsföring då har du kommit på rätt adress : Webbson AB Norrköping.

Webbson bygger en mobilanpassad hemsida till Becausefashion

Ett handplockat utbud

Because är en dambutik med en härlig blandning av kläder, skor och accessoarer, idag belägen i hjärtat av Östermalm i Stockholm, på Sibyllegatan 41. Våra plagg har exklusiv design från internationella märken men även från småskaliga nyupptäckta ateljéer. På det sättet skapade vi vår egen profil som är känd för småskalighet, dvs ett handplockat utbud med en unik personlig twist.

Because Svart
#29222a
Because Lila
#7e6981

Webbson bygger en mobilanpassad hemsida till Becausefashion