fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

BEAM

Vårt uppdrag

Att lyfta fram nytänkande, seriositet, attityd och innovation i en stilren och tilltalande design och skapa en hemsida som speglar nutidens elektrifierade vardag och framtidens unika och komplexa lösning vad gäller effektiv laddning av elbilar.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Rörliga element
Formspråk

Resultat

En webbplats som speglar en startup med unik kompetens och stark målmedvetenhet. En välbalanserad sida som framhäver både information och innovation med färgval, stilval och grafik som snyggt samspelar och ger företaget en stark attityd. En hemsida som får dig att både tänka och känna ”framtid”.

Besök webbplatsen

BEAM accelererar in i framtiden

Our mission is to build the greenest charging infrastructure in the world with a minimal carbon footprint to enable the world transition to renewable energy.

BEAM turkos
#07b0a9
BEAM svart
#000000
BEAM pale
#b0c4de80

Enkelhet möter stil och elegans

En utmanande och innovativ design som är helt i tiden med vår elektrifierade övergång, fylld av smakfulla och tilltalande animationer som beskriver och framhäver företagets affärsidé och innovativa lösning för användaren. Med subtila animationer, nytänkande och kreativ design skapas en välbalanserad sida som får dig att känna, tänka och längta efter ”framtid”.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)