fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Webbson AB bygger en mobilanpassad hemsida till Arres trafikskola i Norrköping
Kundcase

Arres Trafikskola

Vårt uppdrag

Arres Trafikskola i Norrköping ligger i framkant med sin utbildning och sina tjänster och önskade således en hemsidan som också kunde representera detta. En hemsida som gör det enkelt för användaren att läsa och ta del av all information som behövs i processen kring körkort samt att också kunna genomföra sitt köp, enkelt och smidigt, på samma ställe.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Grafisk profil
Copywrite
Webbshop
Videoproduktion
Fotografering

Resultat

En hemsida som tydligt tar kontroll och ger användaren vägledning genom hela besöket. En tydlig struktur där besökaren kan få all information och genomföra sitt köp på ett och samma ställe. Med hjälp av uppmuntrande call to actions, en modern och kreativ tone of voice tillsammans med rörliga element och snygga kontraster av skiftande bakgrunder, skapas ett djup och en känsla av liv och lekfullhet. Sidan genomsyras av videos och bilder i kombination med kreativt användande av accentfärger.

Besök webbplatsen
Webbson AB bygger en mobilanpassad hemsida till Arres trafikskola i Norrköping

På Arres Trafikskola är det personligt

Vi kommer själva så väl ihåg känslan. Den där intensiva längtan efter körkortet och den frihet körkortet innebär. Vi kommer också ihåg hur det känns på vägen dit.

Arres Trafikskola grundades 1996 och drivs fortfarande av samma familj. Genom åren har vi haft tusentals godkända elever. Vi strävar efter att din utbildning alltid blir en positiv upplevelse. Våra hjälpsamma lärare guidar dig genom hela körprocessen och ser till att du rustas med de kunskaper du behöver på egen hand i trafiken.

Arres Ice blue
#57acb7
Arres Dark blue
#1e2c3d
Arres Grey shadow
#b0c4de80

Förtroendeingivande och lekfullt med en elegant finish

Ett känt namn i Norrköping får en helt ny look som sticker ut bland konkurrenterna i stan. Den nya sidan speglar ungdomen, lekfullheten och kompetensen som finns på Arres Trafikskola. Modernitet och innovation, i kombination med år av erfarenhet och kompetens, skapar designen ett förtroendeingivande intryck, som är viktigt för en elev vid val av trafikskola.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)