fbpx
Kundcase

Har du några frågor?

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Popup (#4) SV
Kundcase

Arlanda Halkbana

Vårt uppdrag

Arlanda Halkbana är en av Stockholms mest populära halkbana och ligger i framkant med sin riskutbildning och önskade således en hemsidan som också kunde representera detta. En hemsida som presenterar tjänsterna på ett attraktivt och enkelt sätt samt innehåller bra och viktig information för eleverna med en väl etablerad köpfunktion.

Tjänster som tillhandahålls

Webbplats
Hosting
Grafisk profil
Copywrite
Webbshop

Resultat

En leadgenererande webbplats med helt ny grafisk identitet: logotype, typsnitt, färgval. Med kort och koncis information, inbjudande design och väl etablerat köpsystem som gör det enkelt för kunden att få all information, samt genomföra sitt köp, smidigt och enkelt på ett och samma ställe.

Besök webbplatsen

En halkbana i framkant

Arlanda Halkbana erbjuder riskutbildningar med målsättningen att utbilda skickliga och trygga förare. Vi vänder oss till dig med sikte på att ta körkort men även till företag för fortbildning och utbildning i trafiksäkerhet. Med vår målsättning att öka trafiksäkerheten skapar vi kvalitativa utbildningar likväl en erfarenhet som du sent kommer att glömma.

Arlanda Halkbana gul
#fed867
Arlanda Halkbana mörkblå
#1c2c3c
Arlanda Halkbana ljusgrå
#edeff2

Kompetens möter modernitet

Med stor lyhörda mot kundens vision skapades en grafisk profil som framhäver företagets kompetens, styrka och erfarenhet inom branschen, blandat med modernitet och nytänkande. En design som konkretiserar företagets värderingar och förverkligar dessa i formspråket och sättet som sidan kommunicerar.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Contact Form Inline (#3)