Case

Slättö Förvaltning

Vårt uppdrag

Ett rejält omtag på bolagets närvaro på nätet och en snygg paketering av flera funktioner som gör det lättare för besökare ute efter sitt nästa drömboende. Fokus låg på estetik och att det ska vara enkelt att söka och hitta bland alla spännande projekt som Slättö Förvaltning har på gång.

Tjänster som tillhandahålls

  • Webbplats
  • Hosting
  • System för hantering av projekt

  • Kalenderfunktion
  • Sökmotoroptimering

Resultat

I samarbete med en extern reklambyrå som skapat Slättö Förvaltnings grafiska profil tog vi fram en ny webbplats som blev ett stort lyft gentemot tidigare. Den nya webbplatsen är genomtänkt med en tydlig struktur och betjänar både nya likaväl som befintliga kunder.

Överallt syns små detaljer som hjälper företaget att sticka ut från mängden. Det handlar om subtila animeringar och effekter, loggan som elegant byter position när man scrollar, kalenderikonerna som gör det möjligt för intressenter att lägga in visningsdatum direkt i kalendern med ett knapptryck, videon i bakgrunden på startsidan, med mera.

Slättö Förvaltning - En digital samhällsförändrare

Vi tog ett rejält omtag i designen och gränssnittet. Resultaten kom snabbt och idag är Slättö Förvaltning en modern lösning byggd i Wordpress.

I det fortsatta optimeringsarbetet har vi bland annat byggt en skräddarsydd lägenhetsväljare helt efter Slättös önskemål. Vi har förbättrat anmälningsflödet och möjligheterna för redaktörerna att skapa friare sidor.

Slättö Turkos
#00839B
Slättö Beige
#E0DED1
Slättö Svart
#33383A
Slättö Ljusgrå
#F4F3F0

Smart och vacker design

En genomtänkt design rakt igen som fångar ditt intresse på ett ögonblick. Skarpa bilder i kombination med lyxiga element i en härlig miljö av mjuka färger skapar en skön atmosfär. En smart och vacker lösning helt enkelt.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2020 Webbson AB