Case

Slättö Förvaltning

Vårt uppdrag

Drift, förvaltning och vidareutveckling av Slättös digitala ytor är ett hedersuppdrag och en utmaning. Att jonglera komplicerade IT-miljöer och stora volymer med lika varumärkesbyggande som konverterande design och kommunikation är en spännande utmaning som involverar hela byrån.

Tjänster som tillhandahålls

  • Webbplats

  • Grafisk profil

  • Skräddarsytt system för lägenhetsväljaren

  • Sökmotoroptimering

Resultat

Med sin nya webbplats kan Slättö Förvaltning utföra ett samlat arbete för webben, vilket effektiviserar deras verksamhet.

Webbplatsen är genomtänkt, responsiv och strukturerad med tydligare kategorier, därtill har vi arbetat i ett SEO-tänk hela vägen.

Kunden har möjlighet att ändra allting på grund av webbplatsens goda flexibilitet och har genom dessa samlade förbättringar nått en ökad synlighet och närvaro på webben.

Slättö Förvaltning - En digital samhällsförändrare

Vi tog ett rejält omtag i designen och gränssnittet. Resultaten kom snabbt och idag är Slättö Förvaltning en modern lösning byggd i Wordpress.

I det fortsatta optimeringsarbetet har vi bland annat byggt en skräddarsydd lägenhetsväljare helt efter Slättös önskemål. Vi har förbättrat anmälningsflödet och möjligheterna för redaktörerna att skapa friare sidor.

Slättö Turkos
#00839b
Slättö Turkos
#33383a
Slättö Turkos
#e0ded1
Slättö Turkos
#f4f3f0

Smart och vacker design

En genomtänkt design rakt igen som fångar ditt intresse på ett ögonblick. Skarpa bilder i kombination med lyxiga element i en härlig miljö av mjuka färger skapar en skön atmosfär. En smart och vacker lösning helt enkelt.

Startsida

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2019 Webbson AB