Case

Norrköpings Airport

Vårt uppdrag

Att bygga om hela strukturen och förenkla navigering för flygplatsens kunder. För Norrköpings flygplats är det viktigt att det är enkelt och smidigt att koppla på de olika researrangörernas plattformer direkt på webbplatsen. Det önskas även ett skräddarsytt automatiserat parkeringssystem till flygplatsens stora parkering.

Tjänster som tillhandahålls

  • Webbplats
  • Flerspråksstöd
  • Hosting
  • Visning av avgångar/ankomster
  • Nyhetsbrev
  • Framtagning av system för parkeringsbokning

Resultat

En välfungerande menystruktur i en härlig omgivande design som skapar en längtan till värme och sand mellan tårna. En webbplats som är öppen och kompatibel med alla framtida researrangörers programvara. Norrköping Airport har numera en enda partner att vända sig till för allt webbrelaterat.

En stor liten flygplats

Norrköping flygplats (NRK) erbjuder ett flertal destinationer och ägs sedan 2006 av Norrköpings kommun. Norrköping flygplats invigdes 1934 och är Sveriges äldsta flygplats för trafikflyg.

Med kringverksamheter sysselsätter Norrköping flygplats (NRK) drygt 180 anställda.

Vi är Sveriges fjärde största charterflygplats och under sommarsäsongen finns det chartertrafik till bl. a. Cypern , Kreta , Kos, Kroatien, Mallorca, Rhodos, Turkiet, Verona.

 

Airport Röd
#E30521
Airport Gul
#FFCC00
Airport Orange
#EF851B
Airport Mörkgrå
#484848
Airport Ljusgrå
#EFEFEF

Ett färgstarkt schema

Norrköping Airport hade sedan tidigare en färdig grafisk profil som vi jobbade utifrån. Det tyckte vi var spännande, att få se någon annans idé komma till liv. Färgpaletten är välkomnande, varm och intressant och ger en nöjsam upplevelse.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2020 Webbson AB