Case

Norrköpings Flygplats

Vårt uppdrag

Att bygga om hela strukturen och förenkla navigering för flygplatsens kunder. För Norrköpings flygplats är det viktigt att det är enkelt och smidigt att koppla på de olika researrangörernas plattformer direkt på hemsidan. Det önskas även ett skräddarsytt automatiserat parkeringssystem till flygplatsens stora parkering. 

Tjänster som tillhandahålls

  • Webbplats

  • Hosting

  • Grafisk profil

  • Skräddarsydda system

Resultat

En välfungerande menystruktur i en härlig omgivande design som skapar en längtan till värme och sand mellan tårna. En webbplats som är öppen och kompatibel med alla framtida researrangörers programvara. Med det nya parkeringssystemet ökar flygplatsen sina marginaler avsevärt. 

"En stor liten flygplats"

Norrköping flygplats (NRK) erbjuder ett flertal destinationer och ägs sedan 2006 av Norrköpings kommun. Norrköping flygplats invigdes 1934 och är Sveriges äldsta flygplats för trafikflyg.

Med kringverksamheter sysselsätter Norrköping flygplats (NRK) drygt 180 anställda.

Vi är Sveriges fjärde största charterflygplats och under sommarsäsongen finns det chartertrafik till bl. a. Cypern , Kreta , Kos, Kroatien, Mallorca, Rhodos, Turkiet, Verona.

 

Airport Röd
#E30521
Airport Gul
#FFCC00
Airport Orange
#EF851B
Airport Ljusgrå
#EFEFEF
Airport Mörkgrå
#484848

Ett färgstarkt schema

En vänlig pallet färger som är välkomnande och intressanta ger en nöjsam upplevelse. Färgerna går hand i hand i loggan, och tillsammans med de gråa färgerna i samma intensitet. 

Startsida

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2019 Webbson AB