Case

Komplett Städ

Vårt uppdrag

Komplettstäd är ett modernt städföretag med välutbildad personal vilket ska förmedlas på webbplatsen. Att beställa en tjänst ska vara enkelt och kunden ska känna sig trygg på hemsidan.

Boka ska komplett städs kunder göra via formulär, både för privatpersoner men även till för företag. Call to action är av ytterst vikt och ska alltid finnas tillgängligt var än kunden befinner sig på webbplatsen. 

Tjänster som tillhandahålls

  • Webbplats

  • Hosting
  • Bilder och ikoner

  • Skräddarsytt intresseformulär

  • Sökmotoroptimering

Resultat

Resultatet blev en webbplats med mjuk känsla och harmoni. Vi har valt att arbeta med mycket färg, ikoner och bilder som är noggrant utvalt för att gå hand i hand.

Här längtar kunden bort sig till en städad och harmonisk vardag, kontaktknappen hänger därför med var kunden än befinner sig på webbplatsen i form av ett vackert element - vilket resulterar i fler signerade avtal. 

Den noggrant utvalda färgpaletten tillsammans med de moderna elementen skapar harmoni hos användaren. 

Sebastian Karlsson

VD Komplett städ

Vi är otroligt nöjda med vår nya hemsida som Webbson har gjort. Från början till slutet av projektet så har allt fungerat super professionellt med återkoppling och uppföljning. Vi rekommenderar Webbson alla dagar i veckan.

Vi hjälper dig rätt.

Komplett städ är ett ungt, modernt, nytänkande städbolag som funnits sedan 2015. Vi finns i främst Norrköping och Linköping men har kunder även i angränsande städer.

Vårt främsta mål är att alltid leverera städhjälp med hög och särklass kvalitet. Våra kunder får välutbildad trevlig personal, städning med tydliga arbetsbeskrivningar och checklistor.

Komplett Grön
#75D194
Komplett Midnattsblå
#14374C
Komplett Ljusgrå
#F2F2F3
Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2020 Webbson AB