Case

BioReperia

Vårt uppdrag

En lätthanterlig plats att sälja paketerbjudanden samt sköta sin hotellverksamhet på. Eriksgården ska själva kunna lägga till, ta bort och uppdatera erbjudanden, texter och bilder på ett enkelt sätt. 

Eriksgårdens kunder ska uppleva något speciellt när de besöker webbplatsen. Vi vill skapa ett sug till semester och att komma bort från verkligheten.

Tjänster som tillhandahålls

  • Webbplats
  • Hosting
  • System för hantering av paketerbjudanden

  • Språkverktyg

  • Sökmotoroptimering

Resultat

Tankarna och idéerna flödade och vi var ivriga att få komma igång med projektet. Resultatet blev en spännande upplevelse och en plats att vila ögonen på om en för en stund. En magisk känsla vilar över de grafiska elementen och den noggrant utvalda färgpaletten.  

Besökaren får ett begär att få komma ifrån vardagen – och köpknappen är aldrig mer än några klick bort. Eriksgården har själva all kontroll över hela hemsidan, här kan Eriksgården själva lägga in nya erbjudanden, ändra texter och samtliga bilder. Självklart finns alltid vårt team på Webbson med som bollplank och stöd. 

Anna Erkstam

Chief Operating Officer

Webbson har hjälp vårt företag att bygga och lansera en ny hemsida. Vi upplever dem som otroligt kunniga, hjälpsamma och lyhörda och vi är mycket nöjda med resultatet av deras arbete.

Din fjällupplevelse börjar här….

Centralt i Funäsdalen, med utsikt över Funäsdalsberget, sjön och byn, ligger Eriksgårdens Fjällhotell. Utanför dörren finns skid- och skoterspår, cykel- och vandringsleder.

Skäm bort dig med vällagade mat på noggrant utvalda lokala produkter. Slappna av i hotellets mysiga lobby eller njut i den fina spa-avdelningen. Eriksgårdens Fjällhotell är det självklara valet av hotell & logi i Funäsdalen/Funäsfjällen.

Eriksgården Blå
#27313C
Eriksgården Grön
#859B85
Eriksgården Ljusgrå
#F6F6F3

En magisk upplevelse

Du fångas upp av de varma färgerna i kombination med krispiga bilder och smarta designelement. Du förtrollas och längtar bort från vardagen en stund. Allt detta paketerat på en snabb och lättnavigerad webbplats, både för Eriksgården samt dess kunder. 

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2020 Webbson AB