Case

Arres Trafikskola

Vårt uppdrag

Arres Trafikskola här i Norrköping önskar en helt ny komplett plattform att visa framfötterna genom. Webbson tar fram en grafisk profil och kompletta texter i en välfungerande infrastruktur. Webbson tar även fram en bakgrundsfilm till startsidan, samt uppbyggnad av en webbshop. Kunden vill även själv kunna göra ändringar så som ändring i bild och text samt uppdatering av webbshop.

Tjänster som tillhandahålls

  • Webbplats

  • Grafisk profil

  • Kompletta texter

  • Webbshop

  • Film

  • Foto

Resultat

Det här var ett minst sagt spännande projekt som involverade hela byrån. Resultatet är en genomtänkt webbplats som förmedlar trygghet och kompetens, men även ger ett personligt intryck. Vi bygger upp webbplatsen i en miljö där kunden själv har möjlighet att göra egna ändringar på ett enkelt sätt. Vi skapar en snygg film där eleven och personalen är i centrum, samt en webbshop.

På Arres Trafikskola är det personligt

Vi kommer själva så väl ihåg känslan. Den där intensiva längtan efter körkortet och den frihet körkortet innebär. Vi kommer också ihåg hur det känns på vägen dit.

Arres Trafikskola grundades 1996 och drivs fortfarande av samma familj. Genom åren har vi haft tusentals godkända elever. Vi strävar efter att din utbildning alltid blir en positiv upplevelse. Våra hjälpsamma lärare guidar dig genom hela körprocessen och ser till att du rustas med de kunskaper du behöver på egen hand i trafiken.

Arres Blå
#0060C1
Arres Svart
#000
Arres Ljusgrå
#F6F6F6

Ett förtroendeingivande tänk med elegant finish.

Ett känt namn i Norrköping får en komplett ny look som skiner bland trafikskolorna i stan. Moderna lösningar och ett rejält omtag i den grafiska designen tillsammans med det härliga bildmaterialet skapar nya Arres. Den nya webbplatsen inger ett förtroende som är viktig för en elev vid val av trafikskola. Vilken otur att man redan har körkort.

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2020 Webbson AB