Case

Aros Auto

Vårt uppdrag

En funktionell webbplats som Aros Auto själva kan uppdatera med nya sidor, texter och bilder flera gånger i veckan. Aros Auto har två olika anläggningar och viktigt är att kunder enkelt ska hitta ett "Call to action" var de än befinner sig på hemsidan - till rätt anläggning. Aros Auto önskar även framtagning av användarvänligt system för försäljning av bilar.

Tjänster som tillhandahålls

  • Webbplats
  • Hosting
  • Nytt formspråk
  • Live Editor
  • Framtagning av system för försäljning av bilar

Resultat

Med sin nya webbplats kan Aros Auto på ett bättre sätt uppdatera och presentera sina bilmodeller och tjänster. Att hitta till kontaktformuläret är enklare än någonsin.  

Webbplatsen är förberedd med vår enkla byggare som vi kallar för "Live Editor". Medarbetare på Aros Auto kan själva redigera webbplatsen live direkt på plats vilket gör att de snabbt kan komma ut med nyheter och andra ändringar, samt lägga upp bilar till salu. 

Elina Starhagen

Marknadsansvarig, Aros Auto

"Samarbetet med Webbson har varit smidigt, professionellt och trevligt. De har varit lyhörda och rådgivande kring de önskemål vi haft för vår nya hemsida och vi är otroligt nöjda över resultatet. Att det även funnits utrymme att ställa frågor små som stora och få de besvarade på ett enkelt sätt värdesätter vi högt. Tack vare Webbson har vår digitala närvaro fått sig ett fantastiskt lyft och det känns tryggt att ha dem som samarbetspartner. Jag kan varmt rekommendera Webbson. Stort Tack!"

Kia personbilar och Kia tjänstebilar i Västerås och Enköping

Aros Auto AB är auktoriserad återförsäljare för Kia i Västerås. Hos oss får du förstklassig service och ett personligt bemötande. Vi finns här för våra kunder och vår ambition är att göra våra kunders bilägande så bekymmersfritt som möjligt.

Vi vill skapa trygghet för dig!

ArosAuto Röd
#AD2020
ArosAuto Mörkgrå
#1D1D1B
ArosAuto Ljusgrå
#F8F8F8

Sticker ut från mängden

Aros Auto har fått en total makeover med ny menystruktur som är lättnavigerad, en design som framhäver dess bilar och tjänster samt fått en enhetlighet mellan de två anläggningarna. På den nya webbplatsen är det lika enkelt för Aros Auto att lägga ut sina bilar till försäljning som det är för deras kunder att  hitta, titta och köpa. Smidigt, eller hur? 

Ta första steget och låt oss kontakta dig

Copyright © 2007-2020 Webbson AB